Maria Marinescu vrea să divorţeze şi nu poate! Un eveniment neaşteptat i-a dat planurile peste cap EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Creatoarea de modă nu a reuşit, ieri, să ajungă la timp la tribunal. Venea din Franţa de la soţul puşcăriaş, dar avionul a întârziat
Creatoarea de modă nu a reuşit, ieri, să ajungă la timp la tribunal. Venea din Franţa de la soţul puşcăriaş, dar avionul a întârziat

A luat-o de la capăt! Maria Marinescu se chinuie din nou să divorţeze de francezul aflat în puşcărie. Pentru că are nevoie de acordul lui Frank Colin ca să devină mai repede o femeie liberă, creatoarea de modă s-a dus în Franţa, însă nu a ajuns la tribunal.

Creatoarea de modă trebuia să se prezinte, miercuri (27 mai), în sala de judecată pentru a deveni, în acte, o femeie liberă. Nu a ajuns însă, iar avocata ei a tras de timp cât a putut, susţinând că Maria Marinescu este în drum spre tribunal. Şi aşa şi era, în drum spre România, însă într-un aeroport din Franţa.  Probabil că s-a dus în ultimul moment la soţul ei aflat în puşcărie pentru a obţine acordul scris al acestuia privind desfacerea căsătoriei, dar la întoarcere a avut ghinion. ”A întârziat avionul”, a anunţat, în cele din urmă, apărătoarea Mariei Marinescu.

Ieri, Maria Marinescu s-a grăbit să se vadă cu fiul ei după ce a venit de la aeroport
Ieri, Maria Marinescu s-a grăbit să se vadă cu fiul ei după ce a venit de la aeroport

Într-adevăr, cursa Wizair din Sardinia, care trebuia să ajungă pe Aeroportul ”Henri Coandă” în jurul orei 12.00, a sosit abia după ora 15.00. Creatoarea de modă rămâne aşadar în acte „doamna Colin”, pentru că un nou termen al procesului a fost stabilit luna viitoare. „Telenovela” divorţului dintre Maria Marinescu (36 de ani)  şi Frank Colin (41 de ani), care este închis de mai bine de doi ani într-un penitenciar din Franţa, nu este la primul episod. 

Așa arăta captura-record de cocaină
Așa arăta captura-record de cocaină

Avea nevoie de acordul soţului

După ce anul trecut s-a străduit câteva luni bune să se separe legal în România, Maria Marinescu s-a sucit, în toamnă, şi a anunţat că nu mai divorţează. Probabil că a tot sperat ca francezul, cu care a trăit cinci ani o iubire ca-n poveşti, va scăpa de închisoare şi se va întoarce la ea şi la fiul lor, în vârstă de patru ani.

”Contează foarte mult şi faptul că eşti măritată, adică actul în sine şi copilul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-am fi avut pe Levin. Întotdeauna mi-am dorit să fac o familie cu acelaşi bărbat, cu care să crească copiii, să nu fie un tată vitreg”, declara Maria Marinescu, luna trecută, la emisiunea Click!, de la Prima Tv. 

Însă, fix în aceeaşi lună, ea a apelat iar la judecători. A depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1, prin care a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorţ. Oare se mai răzgândeşte încă o dată, acum că are încă un termen de gândire?

Frank Colin, închis de doi ani în Franţa


    Așa arăta captura-record de cocaină
Așa arăta captura-record de cocaină

Omul de afaceri Frank Colin a fost arestat la Paris sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri, după ce 700 kg de cocaină au fost descoperite la bordul unui  avion Falcon 50, reţinut pe Aeroportul  Punta Cana.

Procesul în cazul “Zborului cu cocaină” (”Air Cocaine”) înaintează greoi în Republica Dominicană. Francezul este singurul dintre acuzaţi care încă se află după gratii, într-o închisoare de lângă Marsilia, deşi a susţinut mereu că nu are nici o implicare în traficul de droguri. Iar, potrivit presei franceze, inculpaţii din acest dosar riscă pedepse crunte, care pot ajunge şi la 25 de ani.

S-au căsătorit în 2009 şi au un băieţel

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în 2009, au avut parte de o nuntă ca în poveşti pe o pajişte din Paris, iar în decembrie 2010 a venit pe lume copilul lor, Levin. Povestea frumoasă s-a terminat însă în martie 2013, când omul de afaceri Frank Colin, fost luptător de elită în Legiunea Străină, a fost arestat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net