Mireasa lui Mutu, gravidă pe tocuri de 12 centimetri

Ultima actualizare:

    După două mariaje eşuate, «Briliantul» s-a însurat ieri cu Sandra, însărcinată în şapte luni cu primul copil al cupluluiFotografii: Mihai Ionescu
După două mariaje eşuate, «Briliantul» s-a însurat ieri cu Sandra, însărcinată în şapte luni cu primul copil al cupluluiFotografii: Mihai Ionescu

Adi Mutu tace şi face. Cum a rezolvat problemele legate de divorţul de Consuelo, bruneta care i-a fost a doua soţie, ”Briliantul” (37 de ani) s-a şi grăbit să se însoare din nou. A luat-o marți, 14 februarie, de nevastă pe Sandra, iubita lui cu 14 ani mai tânără, care va deveni mamă la începutul lui aprilie.

Dacă nu iese bine de două ori, încearcă şi a treia oară! Aceasta pare să fie şi ideea după care-şi planifică viaţa Adrian Mutu. Fostul fotbalist, acum director general la Dinamo, dă dovadă de perseverenţă, iar cele două mariaje eşuate de până acum nu l-au făcut să dea înapoi de a o lua de nevastă pe Sandra Bachici. Cei doi au decis să sărbătorească în stil personal Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi aniversarea relaţiei lor, aşa că au decis să se căsătorească.


    Beatrice și Edi Stăncioiu sunt cei mai buni prieteni ai soților Mutu
Beatrice și Edi Stăncioiu sunt cei mai buni prieteni ai soților Mutu

La eveniment, programat în jurul prânzului, nu a luat parte multă lume, doar familiile celor doi, prietenii extrem de apropiaţi şi naşii, Beatrice şi Edi Stăncioiu. Mutu a vrut ca totul să fie cât mai intim, aşa că nici nu a dorit să permită accesul curioşilor în sala în care el şi Sandra au spus ”Da”. În consecinţă, oamenii unei firme de pază au avut grijă ca dorinţa ”Briliantului” să fie respectată.


    Rodica, mama lui Adi, a întârziat la ceremonie
Rodica, mama lui Adi, a întârziat la ceremonie

De acest lucru s-au ”lovit” şi Rodica şi Spiridon Mutu, părinţii fostului fotbalist, care au întârziat şi a fost nevoie de intervenţia unui amic pentru ca ei să poată intra în sală. După aproximativ 15 minute, Adi şi Sandra au ieşit zâmbitori din clădirea Stării Civile şi au spus câteva cuvinte dintr-o nouă ipostază: cea de soţ şi soţie. „Am fost foarte emoţionaţi. Sunt fericită că sunt nevasta bărbatului pe care-l iubesc mult”, a dezvăluit Sandra, în timp ce Adi, cu un zâmbet până la urechi, a mărturisit: “Îmi doresc mult să fim fericiţi şi sănătoşi”.


    Ramona Bădescu și iubitul ei au fost prezenți și ei la cununia lui Adi Mutu
Ramona Bădescu și iubitul ei au fost prezenți și ei la cununia lui Adi Mutu

Până la maşină, Mutu şi-a ţinut strâns de mână soţia, însărcinată în şapte luni, încălţată cu ghete cu tocuri cui, de 12 centimetri. ”Ţinuta pe care o pregătisem pentru acest moment nu m-a mai încăpu,t aşa că a trebuit să improvizez pe ultima sută de metri”, a mai spus Sandra, vizibil amuzată. “Mai avem puţin şi îl cunoaştem pe bebe. De abia aşteptăm”, a mai punctat bruneta, care radia de fericire.

Alaiul nuntaşilor a mers să petreacă la restaurantul Dakota, din zona de Nord a Capitalei, local deţinut de Ramona Bădescu, vedeta tv fiind de altfel şi ea prezentă la cununia lui Mutu.

«Adi e ca băiatul meu»


    Mariana, Sandra și Adi s-au fotografiat la un restaurant din Herăstrău, ieri după-amiază
Mariana, Sandra și Adi s-au fotografiat la un restaurant din Herăstrău, ieri după-amiază

Mutu are lipici la mama-soacră. Cel puțin așa a mărturisit Mariana, mama Sandrei, care este gata să dea viața de la Timișoara pentru cea din București. ”Îl iubesc pe Adi ca pe băiatul meu. Sunt fericită pentru alegerea pe care a făcut-o fata mea. Le doresc multă fericire și să se iubească la fel de mult. Când se va naște copilul voi veni să-i ajut pentru că este mai greu la început, dar ambii sunt pregătiți și-l așteaptă pe cel mic”, a spus Mariana Bachici.

Două căsătorii şi trei copii

simeon stalpnicul png

Mutu a mai trecut deja de două ori prin această experienţă. În anul 2001, Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, pe atunci vedetă de televiziune în România, cu care are un băiat, Mario (14 ani). Cei doi au divorţat însă în 2003.

În 2005, Mutu s-a căsătorit cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez, cu care are două fete, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, născută în 2008. În 2015, Mutu a divorţat în secret şi de Consuelo, dar actele parafate în Republica Dominicană au fost recunoscute în România în urma unui proces abia în toamna trecută.

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png