Monica Davidescu și Aurelian Temișan, proiect muzical online, cu un artist român din Londra

Ultima actualizare:

    Monica Davidescufoto: Sorin Stana
Monica Davidescufoto: Sorin Stana

După festivalul online din primăvară, iată că organizatorii au pus la punct încă unul. De dată aceasta este vorba despre Festivalul Național "Portativul cu mini vedete" și va avea loc pe 18-20 decembrie Live, via Zoom. Din noul proiect vor face parte Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și tenorul Oliver Popa, direct din Londra.

Festivalul va fi organizat de Asociația Belle Arti, în parteneriat cu VP Art Music Show, și se va desfășura în două etape. Astfel că va fi faza de înscrieri direct în concurs și faza finală - concursul de interpretare live via zoom sau prin filmulețele trimise de concurenții (Home made, din concerte, festivaluri sau alte concursuri).

Juriul este format din actorul, solistul și vedeta de televiziune Aurelian Temișan (48 de ani), prezent în ultimii ani în toate evenimentele produse de Belle Arti și Vp Art Music Show, coordonator artistic al taberelor Belle Arti, având în portofoliu, alături de mini vedetele de la Belle Arti Kids, două videoclipuri din repertoriul său, "Of, ce doare" și "Cântă toată mahalaua", tenorul Oliver Popa (37 de ani), un vechi prieten Belle Arti, direct din Londra, unde s-a mutat de câțiva ani și maestrul Marcel Iorga, compozitor, un fin cunoscător al muzicii dedicate celor mici.

Evenimentul va fi prezentat de Monica Davidescu (48 de ani), actriță a Teatrului Național din București, și ea alături de Belle Arti în Taberele de Teatru, muzică și dezvoltare personală. Marile trofee ale festivalului: două televizoare Samsung de ultima generație, pentru marele câștigător al evenimentului (media cea mai mare din concurs) și pentru Școala de cato care înscrie în concurs minim 10 intrări. Fiecare câștigător de secțiune primește câte un stick usb cu 100 de negative originale. Editura Litera este și ea prezentă ca și partener oficial și va oferi câte un pachet de cărți la fiecare secțiune. Producătorii evenimentului sunt Nicoleta Gherghina și Vali Pascalnii.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net