Motivul emo╚Ťionant pentru care Valentina Pelinel a ales numele bebelu╚Öului ei

8 iunie 2016
image
Valentina Pelinel a n─âscut un b─âie╚Ťel de nota 10Foto: arhiv─â personal─â

Valentina Pelinel a devenit mam─â pentru prima dat─â miercuri, 8 iunie, ├«n jurul orei 16.00, dup─â ore bune de travaliu. A vrut s─â nasc─â natural, dar a fost nevoit─â s─â accepte o opera╚Ťie de cezarian─â, pentru c─â "bebe pozna╚Ö", a╚Öa cum ea ├«ns─â╚Öi l-a numit, s-a dovedit cu adev─ârat pus pe ╚Öotii.

De╚Öi m─âmicile aleg numele bebelu╚Öilor cu luni bune ├«nainte de a-i na╚Öte, fotomodelul nu a vrut s─â fac─â acest lucru public, chiar p├ón─â ├«n ziua na╚Öterii. A afirmat de fiecare dat─â c├ónd a fost ├«ntrebat─â c─â are nevoie s─â-╚Öi str├óng─â puiul ├«n bra╚Ťe ╚Öi de abia apoi ├«i poate da un nume. A╚Öa se face c─â, bebelu╚Öul n─âscut cu o greutate de 3,450 kg ╚Öi o lungime de 52 de cm va primi numele Milan Cristian.

De╚Öi numele micu╚Ťului duce degrab─â cu g├óndul la Cristi Borcea, tat─âl b─âie╚Ťelului, despre care Pelinel nu a spus niciodat─â cu convingere c─â este cel cu care a conceput un copil, "bebe pozna╚Ö" va fi botezat Milan Cristian, ca un tribut adus fratele Valentinei, pe care l-a pierdut c├ónd acesta era foarte mic, la doar 10 zile de la na╚Ötere. S-a n─âscut prematur, la ╚Öapte luni, cu un an ├«nainte ca ea s─â vad─â lumina zilei, ╚Öi a primit numele Cristian.

Gigi Becali, na╚Öul cuplului Cristi Borcea-Alina Vidican, s-a declarat ├«nc├óntat de micul Borcea, venit pe lume cu o s─âpt─âm├ón─â dup─â termenul anun╚Ťat anterior, ╚Öi a mai cl╚Öarificat ├«nc─â o dat─â faptul c─â fostul ac╚Ťionar dinamovist, aflat acum ├«n ├«nchisoare este p─ârintele lui Milan: "S─â-i dea Dumnezeu s─ân─âtate! De ce nu-i d─â drumul lui Borcea s─â-╚Öi vad─â copilul?", a fost reac╚Ťia lui Becali la aflarea ve╚Ötii.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image png
iumor jpg
survivor2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg