Mutu refuză să-i dea fostei soții banii câștigați în instanță pentru creșterea fiului lor

Ultima actualizare:

    Fostul fotbalist, acum antrenor, e foarte zgârcit cu fosta soţieFoto: Mediafax
Fostul fotbalist, acum antrenor, e foarte zgârcit cu fosta soţieFoto: Mediafax

Adrian Mutu nu se lasă. I-a urat, sâmbătă, ”La mulţi ani” fiului său, Mario, la aniversarea vârstei de 16 ani, după ce cu o zi înainte a avut termen în procesul intentat de prima soţie pentru pensia alimentară. Deşi Alexandra Dinu a câştigat în instanţă dreptul de a primi 140.000 de euro de la fostul fotbalist, iată că acesta a făcut contestaţie şi cere să i se anuleze executarea silită.

Adrian Mutu (39 ani) s-a căsătorit cu prima soţie, Alexandra Dinu (37 ani), în anul 2001 şi a divorţat de ea doi ani mai târziu. În anii care au urmat nu şi-a respectat angajamentul pe care şi l-a luat, acela de a plăti pensia alimentară decisă cu ani în urmă de magistraţi, astfel că fostul fotbalist a acumulat o datorie foarte mare către blondina care i-a dăruit primul său copil.

În 2001 s-a însurat cu Alexandra Dinu
În 2001 s-a însurat cu Alexandra Dinu

Drept urmare, Alexandra l-a dat în judecată, dar ”Briliantul” tot nu se arată deschis să îi ofere suportul financiar datorat fiului său. Alexandra Dinu l-a acţionat în judecată în 2016 pe Adrian Mutu şi, după doi ani de  procese, judecătorii i-au dat câştig de cauză mamei. “Briliantul” este obligat de judecători să-i plătească fostei sale soţii nu mai puţin de 140.000 de euro, suma reprezentând pensia alimentară acumulată în ultimii ani, dacă nu, va fi executat silit.  Cu toate acestea, Mutu a contestat decizia judecătorilor şi a cerut să i se anuleze executarea silită, pentru plata celor 140.000 de euro, pe care îi are de achitat Alexandrei, următorul termen al procesului lor având loc pe data de 5 octombrie, după cum informează portalul instanţelor de judecată.

Mario a împlinit sâmbătă 16 ani
Mario a împlinit sâmbătă 16 ani

Totuşi, zilele trecute, Adrian Mutu părea să fi revenit la sentimente mai bune. Băiatul cel mare al ”Briliantului” a împlinit 16 ani, iar acesta i-a scris un mesaj emoţionant pe internet. ”Sper că anul acesta ziua ta de naştere este doar începutul unei călătorii de neuitat care te va conduce la un viitor şi mai uimitor. Aminteşte-ţi mereu să continui să-ţi doreşti şi să visezi. Te iubesc, campionule!”, a scris Mutu pe contul lui de Facebook. 

Cu Consuelo are două fetiţe superbe
Cu Consuelo are două fetiţe superbe

”Briliantul” mai are două fete cu cea de a doua soţie, Consuelo Matos, şi anume Maya (9 ani) şi Adriana (11 ani). Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 şi 2003, iar cu cea de a doua nevastă, Consuelo, a fost căsătorit timp de 10 ani, între 2005 şi 2015.

Adrian Mutu şi-a refăcut viaţa la nici doi ani după divorţul de Consuelo cu modelul timişorean Sandra Bachici, pe care a cerut-o de soţie în prima zi a anului 2016 şi tot atunci s-au logodit pe o plajă din Cuba. Cei doi au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile pe 14 februarie 2017, iar în octombrie s-au cununat religios.

În 2017 s-a însurat cu Sandra, care i l-a dăruit pe micuţul Tiago
În 2017 s-a însurat cu Sandra, care i l-a dăruit pe micuţul Tiago

În aprilie 2017, chiar în vinerea mare a Paştelui, Sandra i-a dăruit lui Mutu un băieţel, pe care l-au botezat Tiago. Fostul fotbalist l-a prezentat pe mezin copiilor săi mai mari, atât lui Mario, cât şi fetelor pe care le are cu Consuelo. De altfel, în ultimii ani, el a fost de mai multe ori în vacanţă în Republica Dominicană, însoţit de cea de a treia soţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net