Mutu se însoară cu voie de la soacră

Ultima actualizare:

    Mutu şi Sandra sunt împreună de şapte luni
Mutu şi Sandra sunt împreună de şapte luni

Ajuns la 36 de ani, Adrian Mutu ştie ce vrea atunci când vine vorba de viaţa personală. Tocmai de aceea şi-a dat seama rapid că viaţa lui este perfectă alături de Sandra, iubita lui în vârstă de 22 de ani, şi a decis să o ceară de nevastă după numai şapte luni de relaţie. Mutu şi-a luat totuşi măsuri de precauţie, nu i-a oferit inelul brunetei până nu a primit binecuvântarea mamei ei, Mariana.

Soacra Mariana are grijă de câinele lui Mutu, când el e în cantonament
Soacra Mariana are grijă de câinele lui Mutu, când el e în cantonament

Adi Mutu tace şi face. Cel puţin în viaţa particulară. După nici un an de la divorţ, este gata să ducă la altar altă femeie. ”Briliantul” s-a îndrăgostit lulea de o fostă Miss România, Sandra Bachici, 22 de ani, originară din Timişoara. Cei doi sunt împreună din ianuarie, de când ea a rupt logodna cu fotbalistul Laszlo Sepsi.

Lucrurile au mers foarte bine între Sandra şi Adi, iar duminică, atunci când fata şi-a serbat onomastica, el a cerut-o de soţie. Mişcarea atacantului de la FC Pune City n-a fost însă una ”de moment”. El a dorit să ştie ce părere au părinţii fetei despre un posibil mariaj, aşa că a chemat-o la Bucureşti pe Mariana Bachici, mama Sandrei, şi i-a cerut binecuvântarea. Femeia îl îndrăgeşte pe Mutu şi, potrivit apropiaţilor lor, nu s-a opus deloc. Din contră! A fost încântată de această idee. Nu acelaşi lucru se poate spune despre părinţii lui Mutu, care habar nu aveau de intenţiile acestuia. “Nu m-a anunţat că vrea să se logodească, nu ştiu nimic despre asta”, a explicat Spiridon Mutu, tatăl fotbalistului, pentru ziarul „Ring”.

Sandra, mireasă cu orice preţ în 2015

Sandra, la un pas să se mărite cu Laszlo Sepsi
Sandra, la un pas să se mărite cu Laszlo Sepsi

Sandra Bachici a fost implicată într-o relaţie care a durat peste patru ani cu Laszlo Sepsi. Aveau planuri de căsătorie, eveniment care ar fi trebuit să se întâmple în această vară. Sepsi a cerut-o de nevastă de Revelion, în vacanţa din Dubai. Sandra a  primit inelul de logodnă, însă la nici o săptămână, când fotbalistul era plecat în cantonament, s-a cuplat cu Mutu. De atunci este mereu cu ”Briliantul”, pe care l-a ”convins”, după şapte luni, că trebuie să o ia de nevastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net