Oana Roman le dă peste nas cârcotaşilor : «Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!»


    Oana Roman a fost şi este deseori criticată pentru felul în care aratăfoto: Click!
Oana Roman a fost şi este deseori criticată pentru felul în care aratăfoto: Click!

Oana Roman a atins un subiect sensibil şi deşi ştia că se va lansa într-o discuţie fără sfârşit, fiica fostului premier Petre Roman a riscat, doar pentru a sublinia că în viziunea unora are greutatea ideală pentru a urca pe podium. Vedeta a publicat o imagine dintr-o prezentare de modă, în care modelul este o femeie cu forme rubensiene. Fotografia a împărţit fanii vedetei în două.

Oana Roman a fost deseori criticată pentru că nu face mai nimic ca să slăbească. Deşi vedeta a încercat ani la rândul să se scuze mai rău a făcut, căci fanii au taxat-o de fiecare dată. În plus, apariţiile ei de le avenimentele mondene au fost comentate intens şi din acest punct de vedere. Ca să arate că ea totuşi stă bine la acest capitol, Oana a publicat o imagine cu un model pentru care silueta filiformă pe podium ar fi de domeniul trecutului. 

Comparaţia cu acest model i-a încăierat pe fanii Oanei Roman
Comparaţia cu acest model i-a încăierat pe fanii Oanei Roman

"Doamna este manechin pentru Dolce Gabbana! Ultima colecție! Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă! Aş putea fi lejer top model! Bașca faptul că am brațele şi picioarele mult mai subțiri! Am zis!", a notat Oana Roman în dreptul imaginii. Dacă unii i-au explicat că frumuseţea nu constă neapărat în numărul kilogramelor, alţii s-au grăbit imediat să o pună la zid şi i-au spus că nu se mai compare cu cineva mai rău decât ea. Valul de jigniri a continuat pe pagina de socializare a vedetei şi a culminat cu reacţia dură a Oanei Roman. "La o poză cu ceva despre munca mea sau despre vreo carte nu se înghesuie nimeni la comentarii. Vă place mult însă să discutaţi despre nimic. La mine, pe contul meu e dictatură! Întreci limita, dispari. E simplu", a mai scris vedeta sătulă de critici.      

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg