Octavia Geamănu și Marian Ionescu și-au botezat băiețelul în secret

Ultima actualizare:

    Octavia, Marian și Andrei, o familie fericităFoto: arhivă personală
Octavia, Marian și Andrei, o familie fericităFoto: arhivă personală

Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, și-a luat vacanță de la locul de muncă înainte să nască. A lipsit patru luni, dar acum este pregătită să se întoarcă la pupitru. Un eveniment important din viața ei i-a cerut însă toată atenția: botezul băiețelului său.

Micuțul Andrei, un copil foarte expresiv și cu o podoabă capilară de invidiat, a fost vedeta zilei de duminică, 19 februarie, când celebrii săi părinți au decis să-i ofere darul botezului. Octavia și Marian Ionescu (54 de ani) au ținut totul cât mai secret cu putință. Tocmai de aceea, vedeta postului Antena 1 a făcut dezvăluiri de abia după câteva zile de la fericitul eveniment, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook. Mai mult, și petrecrea a avut loc în timpul săptămânii, când Andrei a primit nenumărate daruri.

"Dupa o slujbă superbă duminică, atunci când ne-am botezat bebelușul, aseară ne-am întâlnit cu oamenii dragi nouă, cărora le mulțumim pentru ca ne-au fost aproape. Desigur că Andrei le mulțumeste pentru darurile minunate. O sa vă povestesc mai multe, puțin mai tarziu, pe blog ", a scris Octavia.

Prezentatoarea tv și-a văzut visul cu ochii în 20 noiembrie, când a devenit mamă pentru pirma dată. Ea și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, au împlinit doi ani de căsnicie luna aceasta.

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net