Pavel Bartoș este prezentatorul emisiunii "Masked Singer", sezonul 2: "Voi fi pus în fața neprevăzutului"

Ultima actualizare:

    Pavel Bartoș este noul prezentator al emisiunii Masked Singer Sursă foto: PRO TV
Pavel Bartoș este noul prezentator al emisiunii Masked Singer Sursă foto: PRO TV

Emisiunea Masked Singer revine la PRO TV și este pregătită să aducă în fața telespectatorilor noi personaje complexe. Cel care va prezenta noul sezon va fi actorul Pavel Bartoș. El a dezvăluit care sunt gândurile sale în ceea ce privește proiectul.

Pavel Bartoș este cel care prezintă Masked Singer România, sezonul 2. Prezentatorul TV i-a lua locul lui Jorge și a făcut primele declarații despre noul proiect în care este implicat. 

"Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV", a spus Pavel Bartoș, noul prezentator de la Masked Singer.

Masked Singer, un fenomen mondial

Intitulat inițial "King of Masked Singer", noul show de la PRO TV este realizat după un format produs în Coreea de Sud, cu o primă ediție difuzată în 2015. Show-ul a avut un succes atât de mare încât a fost preluat la scurtă vreme și de televiziunile din China, Vietnam și Thailanda, iar ulterior a fost produs și în Statele Unite. 

La ora actuală, show-ul Masked Singer este un adevărat fenomen mondial, produs în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa).

Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon

Opt săptămâni a stat în faţa publicului, mascat, la emisiunea “Masked Singer România, de la Pro TV, unde nimeni nu se aştepta ca el să fie „Corbul”. Pentru că Mugur Mihăescu (53 de ani) a cântat pe tocuri şi purta pe umeri nişte aripi de câteva kilograme, detectivii şi publicul au crezut că sub mască se ascunde fie un dansator profesionist, fie un sportiv. “Sunt sportiv, într-adevăr. Însă nu merg la sală, dar fac câte cinci ore de antrenamente de golf în care fac foarte multă mişcare şi mă simt bine. A fost greu la emisiune şi mi-a plăcut că nu s-a aşteptat nimeni să fiu eu acel Corb. Era o aventură, ca să ajung la filmări, parcam maşina într-o locaţie stabilită. Du-te în dubă, că te aştepta acolo, îmbracă-te, pe urmă te luau bodyguarzii. Dacă mă vedea cineva noaptea când mă întorceam de la filmări, zicea că răpesc nişte persoane. A fost frumos, a fost funny”, ne-a mai povestit actorul. 

Citește și: 

INTERVIU Surpriză uriașă! Corbul a câștigat finala Masked Singer România. Ce vedetă s-a ascuns sub mască

El aduce la PRO TV «The Masked Singer», celebrul show cu măști din Asia! Ce spune Dan Negru despre idee

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net