Pepe îşi creştinează mezina pe 30 august: "Nu se poate botez fără Adi Minune, fratele meu!"

Ultima actualizare:

    Pepe şi soţia lui,  Raluca, pregătesc  mari surprize pentru  petrecerea Rosei
Pepe şi soţia lui, Raluca, pregătesc mari surprize pentru petrecerea Rosei

Pepe (36 de ani) e ocupat până peste cap cu pregătirile pentru botezul din 30 august al micuţei Alexandra Rosa (4 luni), unde sunt aşteptate în jur de 300 de persoane. Adrian Minune se numără printre artiştii care vor încinge cheful.

Pepe are emoţii cât casa, deoarece vrea ca petrecerea de botez a mezinei familiei să iasă ca la carte. El s-a ocupat de trimiterea invitaţiilor, dar şi de programul artistic, care îi va ţine în priză pe meseni. Numai că a decis ca, de data aceasta, el să nu mai urce pe scenă, decât la cererea petrecăreţilor, şi să lase să se dezlănţuie pe acorduri muzicale alte vedete.

”Tot mai trimit invitaţii la prieteni şi la colegi. Botezul îl facem pe 30 la «Aristocrat». Lucrez la programul artistic, aş dori să nu-l repet, să vin cu ceva nou. Până acum au tot cântat Andra, Connect-R, Cristi Nucă, eu. Mai schimbăm. Spre dimineaţă va cânta şi Adi Minune, fratele meu, căci fără el nu se poate. Şi meniul l-am schimbat, am ales preparate de vară, mai uşoare, dar e totuşi un meniu sofisticat. Ca şi tematică rămâne culoarea roşie. Tortul, dar şi luminile vor fi în aceleaşi nuanţe”, ne-a dezvăluit Pepe, prezentatorul concursului ”Splash! Vedete la apă!”, de la Antena 1, care se difuzează joia şi vinerea, de la ora 20.30.

Andra i-a năşit solistului şi fiica cea mare

Pepe putea alege alţi naşi pentru fetiţa lui, Rosa, însă a insistat să fie tot soţii Măruţă, Andra şi Cătălin, care i-au creştinat şi fiica cea mare, pe Maria, acum trei ani. Andra, şi ea mamă de fetiţă, a început deja să bată magazinele în căutarea unei ţinute de prinţesă, pe care bebeluşa să o poarte la acest eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net