Prima imagine cu chipul fetiței lui Catrinel Menghia. Caroline a împlinit două luni


    Catrinel Menghia a făcut recent o mini ședință foto alături de micuța eiFoto: Instagram
Catrinel Menghia a făcut recent o mini ședință foto alături de micuța eiFoto: Instagram

Catrinel Menghia s-a decis să-i dezvăluie chipul fetiței ei, Caroline Leon. Micuța a împlinit joi 2 luni de viață și își bucură părinții cu fiecare gest mic pe care îl face. Deși inițial, actrița româncă ce locuiește în Italia și-a ferit bebelușul de ochii curioșilor, iată că a cedat insistențelor fanilor care au rugat-o să le arate bebelușul.

Catrinel Menghia experimentează de două luni rolul de mămică și nu se mai satură de micuța ei Caroline Leon. Bebelușul a venit pe lume în luna februarie la o clinică din Italia, dar actrița abia acum s-a decis să facă publice primele imagini cu chipul fetiței. 

Aceasta este prima imagine în care Catrinel o arată pe fetița ei Caroline Leon
Aceasta este prima imagine în care Catrinel o arată pe fetița ei Caroline Leon

"Sunt Caroline Leon și am împlinit 2 luni. Mama spune că sunt un mic clovn poate pentru că am deja o personalitate puternică. Bunica, aici de față, este de acord cu mine", a notat Catrinel Menghia într-un mesaj amuzant pe contul ei de Instagram.

Românca (32 de ani) este extrem de încântată de când a devenit mămică, rol în care își dorea să joace în viața reală de ceva timp. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.

Cum a dat Catrinel Menghia vestea sarcinii

Catrinel Menghia este cât se poate de discretă cu viaţa ei privată. Românca şi-a dezvăluit târziu burtica de gravidă, când era deja însărcinată în 5 luni. Despre bebeluşul din burtică ştiau doar apropiaţii ei, care au şi păstrat foarte bine secretul. Toamna trecută, şatena a apărut la o gală într-o rochie elegantă din dantelă neagră care i s-a mulat perfect pe abdomenul de gravidă. Deşi a publicat imagini de la gala festivă la care a fost invitată de prinţul Albert de Monaco la Opera din Monte Carlo, românca şi-a ascuns sarcina pe reţelele de socializare. Imagini cu ea însărcinată au fost surprinse însă de fotografii străini. Ulterior, actriţa a început să dea detalii despre sarcină şi să se pozeze cu burtica la vedere. 

Citește și:

Ce mamă frumoasă şi tânără are Catrinel Menghia!

Catrinel Menghia şi-a arătat chiloţeii la Cannes. Nu a fost un accident

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png