S-au întors rapid la tv ca să nu-şi piardă locul de muncă

Ultima actualizare:

    Adela Popescu a născut în luna iunie, un băieţel. La sfârşitul lui august deja filma la PRO TV
Adela Popescu a născut în luna iunie, un băieţel. La sfârşitul lui august deja filma la PRO TV

Nici nu şi-au adus bine bebeluşii pe lume, că vedetele au şi revenit pe micul ecran. Andreea Bălan şi Adela Popescu au apelat la ajutorul mămicilor lor, pentru a le ajuta cu copiii, în timp ce ele filmează pentru Antena 1 şi PRO TV.

Sunt conştiente că dacă ar lipsi o perioadă mai lungă din spaţiul public, ar pierde mult la capitolul imagine, aşa că mai toate mămicile din show-biz şi-au reluat activitatea profesională în regim de urgenţă.


    Andreea Bălan a născut în urmă cu trei săptămâni o fetiţă, pe Ella Maya. Joia trecută, ea deja anunţa revenirea la Antena 1
Andreea Bălan a născut în urmă cu trei săptămâni o fetiţă, pe Ella Maya. Joia trecută, ea deja anunţa revenirea la Antena 1

Aşadar, pentru ele nu există noţiunea de concediu de maternitate, pentru că imaginea şi banii sunt importante. Este şi cazul Andreei Bălan (32 de ani), iubita lui George Burcea, care a cântat la spectacole până-n luna a opta de sarcină.

Pe 9 octombrie, cântăreaţa a adus pe lume primul copil, pe Ella Maya, însă la nici trei săptămâni de când a născut, vedeta s-a şi întors în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În absenţa ei, scaunul de jurat a fost ocupat de Furnica, coregrafa de la ”X Factor” şi ”România Dansează”.

simeon stalpnicul png

Dar, Bălanca pleacă liniştită la muncă, deoarece are ajutoare de nădejde acasă, în persoana lui George Burcea, dar şi a mamei sale, Valeria.

La fel de repede a revenit pe ”sticlă” şi Adela Popescu (30 de ani), soţia lui Radu Vâlcan (39 de ani). Vedeta a născut la începutul lunii iunie un băieţel pe care l-a botezat Alexandru.

simeon stalpnicul png

Prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, nu a stat prea mult departe de platourile de filmare, şi s-a întors alături de Gabriel Coveşeanu în mai puţin de două luni. În toată această perioadă, ea a fost înlocuită cu mai multe vedete, printre care Lili Sandu şi Maria Constantin. “Cel mic este cuminte, îl hrănesc înainte să plec de acasă, îl culc şi până mă întorc el abia se trezeşte. Mama mea stă cu el când sunt eu plecată şi are grijă să nu îi lipsească nimic”, a spus Adela Popescu. 

În plus, vedetă a ţinut să menţioneze printr-o postare făcută pe blogul ei că şi viaţa profesională este la fel de importantă pentru ea, aşa că nu o va neglija: ”Viaţa mea şi a lui Radu nu trebuie să se învârtă doar în jurul copilului. Nu voi umple telefonul cu poze şi filmuleţe cu bebeluşul!”.

Bianca Drăguşanu trage la sală la doar două săptămâni de la naştere

simeon stalpnicul png

Este o femeie frumoasă, iar imaginea ei vinde bine. E de înţeles acum de ce Bianca Drăguşanu (34 de ani) a ieşit super aranjată şi coafată din maternitate. Vedeta a născut pe 26 septembrie, prin cezariană, o fetiţă căreia i-a pus numele Natalia Sofia. La puţin timp după ce a devenit mamă, Bianca şi-a reluat activitatea atât pe reţelele de socializare, cât şi în sala de sport.

La numai două săptămâni, iubita lui Victor Slav a revenit în sala de sport căreia îi face reclamă, apoi a continuat cu şedinţe la tratamentele anticelulitice. Fiind imaginea unei firme de extensii de păr, Bianca a postat la greu pe pagina ei de Facebook poze cu părul coafată şi, bineînţeles, fotografii cu rochiile de petreceri şi de mireasă, pe care le croieşte în propriul atelier. Aşadar, Bianca e o mamă activă, care face bani şi lăuză.


    Bianca a născut în urmă cu o lună, dar deja şi-a reluat activitatea la atelierul de croitorie şi în reclame
Bianca a născut în urmă cu o lună, dar deja şi-a reluat activitatea la atelierul de croitorie şi în reclame
image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu