Sânziana Buruiană, mai slabă ca niciodată! Şi-a revenit spectaculos


    Sânziana are o fetiţă în vârstă de 8 lunifoto: arhiva personală
Sânziana are o fetiţă în vârstă de 8 lunifoto: arhiva personală

Ce siluetă de fotomodel are Sânziana Buruiană! Blondina a adus pe lume o fetiţă la începutul lunii ianuarie şi acum are dimensiuni de invidiat. Fosta asistentă şi-a revenit spectaculos după sarcină şi a pierdut centimetri din talie.

Deşi de cele mai multe ori vedetele se luptă să ajungă la kilogramele pe care le-au avut înainte de sarcină, dar nu prea reuşesc să afişeze imaginea de altă dată. Nu este şi cazul Sânzianei, pentru că această şi-a revenit spectaculos după sarcina, mai ales că nu luase prea mult în greutate şi a dezvăluit cum a slăbit.

 ”Mi-am revenit relativ repede după sarcină, dar am avut o problemă la talie. Ca să nu rămân cu burtică am apelat la o procedură nouă, cu slăbire localizată în centrimetri. Efectele s-au văzut de la prima şedinţă. Am slăbit câte 2-3 cm chiar nu credeam că este posibil aşa ceva” a declarat blonda.În acest moment pe piaţa din România, există fel de fel de aparate care le poate ajuta pe doamne cu un minimum de efort să dea jos kilogramele nedorite. Doar cine nu îşi doreşte nu slăbeşte.  În zona abdomenului se pot pune padele cu laser care vor fi montate pe suprafaţa ce trebuie tratată şi prinsă într-o curea Velcro acestea vor face o treabă excelentă. Specialiştii spun că este nevoie de o consultaţie, iar zona care urmează să fie tratată va fi fotografiată. Detaliile vor fi înregistrate astfel încât doamnele pot monitoriza rezultatele obţinute în urma şedinţelor de liposucţie fără operaţie.

Sânziana Buruiană a revenit la formele pe care le aveai înainte de a naşte
Sânziana Buruiană a revenit la formele pe care le aveai înainte de a naşte
cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg