Cristina Cioran, primele declarații, după scandalul monstru cu Alex Dobrescu! L-a acuzat de șantaj

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De la iubire la ură este doar un pas! Deși Alexandru Dobrescu declarase recent pentru Click! că s-a împăcat cu Cristina Cioran, iată că la doar câteva zile după acest anunț, cei doi se află într-un adevărat război. Actrița susține ca este șantajată și amenințată de fostul iubit. Care ar fi motivul acestui nou scandal care zdruncină showbiz-ul?

image

Actrița Cristina Cioran, 45 ani, și Alexandru Dobrescu, 38 ani, se află într-un nou scandal de proporții. Cei doi tocmai se împăcaseră în urmă cu câteva zile, dar armonia din relație nu a durat prea mult, căci Alexandru Dobrescu a expus pe rețelele de socializare ultimele conversații pe care le-a avut cu actrița, în care foștii parteneri își aruncă vorbe grele ce nu pot fi reproduse. Tot ce vă putem spune e că din schimbul lor de replici, părea că Cristina Cioran nici nu mai vrea să audă de fostul ei iubit și că ar fi ajuns la capătul răbdării. Ulerior Dobrescu a șters mesajele. 

Contactată de Click!, Cristina Cioran a clarificat situația și a precizat că ea și Alexandru Dobrescu s-au despărțit definitiv. 

«Nu am nimic de declarat. Cei de la Antena Stars m-au sunat și m-au înregistrat. Noi ne-am despărțit, normal. Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?» a precizat Cristina Cioran pentru Click!

Cristina Cioran a făcut câteva declarații și pe InstaStory, în care susține că motivul conflictului ar fi faptul că Alexandru Dobrescu nu poate accepta despărțirea definitivă dintre ei. 

"Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face! Șantaj... Amenințări ...Minciuni ...Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea... și pentru mine... Așa bărbat? Dar toate trec... mai e puțin.", a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Alexandru Dobrescu declarase recent că se va căsători cu Cristina Cioran

Alexandru Dobrescu a declarat în urmă cu doar câteva zile pentru Click! că el și fosta sa iubită nici măcar nu s-au certat, ci doar au luat o «pauză fizică». Mai mult, acesta spunea că el și Cristina Cioran s-a putea căsători în luna decembrie. 

„Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.», a declarat Alexandru Dobrescu, în exclusivitate pentru Click!. 

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au fost împreună aproximativ doi ani de zile, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță. Actrița a fost dărâmată, atunci când iubitul ei a anunțat despărțirea lor e paginile de socializare. 

 „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran", a scris Alex Dobrescu.

Cioran a dezvăluit pentru Click! că întreaga situație a afectat-o. 

Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”, a spus Cristina Cioran, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net