Scandalul dintre Daniel Onoriu și Simona Chițac ia amploare. Cum s-a apărat pilotul de raliuri

Ultima actualizare:

    Daniel Chițac a luat cuvântul și se apărăcaptură Kanal D
Daniel Chițac a luat cuvântul și se apărăcaptură Kanal D

Daniel Onoriu (38 de ani), nepotul celebrei Gabi Luncă şi al acordeonistului Ion Onoriu, se află în mijlocul unui scandal uriaş, după ce fosta iubită, Simona Chițac, cu care a trăit zece ani, îl acuză că a dat foc maşinii sale pentru a se răzbuna pe ea.

“Maşina mea a luat foc. La eveniment a venit şi persoana care mă ameninţă de câteva zile. Este vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul că nu am vrut să ne mai împăcăm. Am înregistrări, mesaje, iar poliţia îşi va face treaba. Există camere în zonă şi s-a observat un BMW argintiu şi cineva care aruncă benzină pe maşina mea. Este normal să-l indic pe el din moment ce nu am alţi duşmani sau conflicte cu cercuri interlope”, a declarat pentru Click!, Simona Chițac, fosta iubită a lui Daniel.


    Simona Chiţac
Simona Chiţac

Daniel Onoriu nu a stat cu mâinile în sân și s-a grăbit să-și spună varianta sa la un post de televiziune.  Pilotul de raliuri și-a spus propria variantă și susține că nu a vrut si facă niciun rău fostei lui iubite, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de zece ani.

 "Simona mi-a zis că vrea să o vadă pe actuala mea soție. I-am zis Isabelei să mergem că vrea Simona să o cunoască. Am ajuns, ne-am dus la ea. Eu o țineam pe Isabela de mână. Le-am făcut cunoștință. Simona mi-a zis că e ocupată atunci, să luăm loc la masă. I-am zis că nu pot să stau, trebuie să plec. Voiam să plec la munte. Nu m-am enervat. Am coborât, ne-am urcat în mașină și am plecat. După vreo oră, sună Simona. M-a acuzat că i-am pus foc la mașină. M-am trezit că vine poliția după mine. Am crezut că vor să mă depășească, dar ei pe mine mă urmăreau. M-au băgat în dubă și m-au dus la secția de poliție. Nu am ripostat, n-am făcut nimic. A venit un polițist să-mi pună cătușe. Eu n-am avut treabă cu poliția, nu mi-a pus nimeni catușe. M-am rugat de el să nu-mi pună cătușele. Noi nu am avut treabă cu poliția. Mi-au dat lacrimile când am văzut că mi-a pus cătușe.”

Simona Chiţac
Simona Chiţac

”Eu și Simona ne-am cunoscut în 2007 și ne-am despărțit în 2017 la sfârșit. Pe data de 14 februarie m-am întâlnit cu Isabela. Ne-am cunoscut pe Facebook. Cum i-am vazut poza de pe Facebook, i-am scris. Mi-am zis de atunci că e o femeie frumoasă. Nu credeam că Simona este în stare să mă bage în situația asta. Simona Chițac a insistat să o cunoască pe Izabela. Simona m-a dezamăgit extrem de tare zilele astea. A vorbit cu un prieten zilele astea, i-a dat mesaje unui prieten. A vorbit foarte urât despre mine, e dureros", au fost declarațiile lui Daniel la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net