Seara distrează turiştii, ziua stau cu burta la soare sau joacă table

Ultima actualizare:

    Deea Maxer  îşi etalează  trupul de sirenă,  pe plajă, când nu dansează din buric
Deea Maxer îşi etalează trupul de sirenă, pe plajă, când nu dansează din buric

Mai mulţi artişti îşi pun lacătul pe poartă şi pleacă la mare, pentru a distra turiştii cu show-urile lor de dans şi de muzică. Ei stau şi câte trei luni departe de casă aşa că, pentru a scăpa de monotonie, îmbină utilul cu plăcutul, căci îi găsim atât pe scenă, în ţinute sclipicioase, cât şi pe plajă, relaxându-se fiecare după bunul plac.

Deea Maxer (28 de ani) este o bună dansatoare din buric, iar soţul ei, Dinu Maxer (43 de ani), este atât prezentator de evenimente, dar şi solist, aşa că şi vara aceasta au acceptat să urce pe scena unui hotel din Jupiter, unde de altfel fac show de de zece ani.


    Deea Maxer
Deea Maxer

Cum spectacolele au loc doar seara, iată că în timpul zilei fiecare este pe cont propriu. În timp ce Deea îşi bronzează trupul de sirenă, fiind atracţia turiştilor, Dinu preferă să joace table cu fiul lui, Andreas, în vârstă de şapte ani: ”Prima partidă de table tată-fiu! Cine credeţi că a învins?”, a scris în dreptul fotografiei de pe Litoral, fostul solist al trupei AXXA. 

Stau pe Litoral trei luni

Dar şi Silviei Dumitrescu, care încinge atmosfera cu piesele ei, într-un local din Vama Veche, îi place să se tolănească pe o păturică, la plajă, la orele amiezii.

simeon stalpnicul png

Deşi are 58 de ani, celebra cântăreaţă a avut curajul să se fotografieze în costum de baie, pe nisipul fierbinte, primind, din partea fanilor de pe conturile sociale, zeci de like-uri. În ceea ce o priveşte pe Anca Ţurcaşiu (48 de ani), şi pe ea o găsim vara  pe Litoral, de mai bine de 20 ani, anul acesta fiind prezentatoare şi solistă, la un complex din Mamaia. Partenerul de viaţă, Cristian, a vizitat-o zilele trecute, spre marea ei bucurie, căci solistei nu îi este uşor să stea atâta vreme departe de cei dragi. Seara, bărbatul a asistat la spectacolul cântăreţei, iar ziua ei au ieşit la plajă.

simeon stalpnicul png

S-a zvonit că cei doi soţi ar fi fost, în urmă cu trei ani, la un pas de divorţ, însă acum zâmbesc din nou, semn că au trecut peste problemele conjugale. Anca este nu numai cântăreaţă, ci şi actriţă. A jucat în filmul ”Miss Litoral”, în urmă cu 28 de ani, în care şi-a etalat trupul de fotomodel, iar acum face parte din distribuţiile mai multor piese de teatru, în ”Toc toc” şi ”Dator vândut”. 

Şi ei au succes la malul mării


    Mihai  Constantinescu,  la un suc rece
Mihai Constantinescu, la un suc rece

Mihai Constantinescu (72 de ani) a susţinut recent un recital într-o discotecă din Mamaia, semn că piesele lui fac furori şi printre tineri. Artistul a onorat concertul, după care  s-a relaxat la o terasă, unde s-a răcorit cu un suc rece. Mihai a fost operat anul trecut, la inimă, însă acum este complet refăcut, după cum ne-a declarat recent.


    Mihai  Trăistariu  se bălăceşte zilnic
Mihai Trăistariu se bălăceşte zilnic

Chiar dacă locuieşte la Constanţa, Mihai Trăistariu (41 de ani) munceşte toată vara: ”Am concerte atât la terase cât şi la nunţi, am o vară plină pe Litoral”, a spus artistul. Ca să se mai răcorească, el face aproape zilnic câte o baie în mare: ”La Constanţa mă simt mereu ca în vacanţă”, a mai adăugat cântăreţul cu voce de cinci stele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net