Simona Gherghe a născut un băiețel perfect sănătos. Ce nume a primit bebelușul

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe a născut un băiețel căruia i-a pus numele Vlad Ioan aseară, joi, 9 mai
Simona Gherghe a născut un băiețel căruia i-a pus numele Vlad Ioan aseară, joi, 9 mai

Simona Gherghe a născut un băiețel perfect sănătos și a oferit deja primele declarații de după sarcină. Vedeta de la Antena 1 l-a adus pe lume pe Vlad Ioan, care la naștere a primit nota 10.

Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil joi seară, 9 mai. Fericită, mămica a dezvăluit că pruncul a primt nota 10 la naștere. Vedeta mai are o fetiță care se numește Ana Georgia, născută tot în luna mai, acum doi ani.

„Bună dimineața! S-a născut Vlad Ioan, aseară, de Ziua Europei! A țipat tare, tare, așa ca a luat primul 10 din viața lui!” a spus Simona Gherghe, pentru Spynews.ro.

Simona Gherghe s-a temut că nu poate avea copii

Simona Gherghe este și mamă de fetiță
Simona Gherghe este și mamă de fetiță

Drumul Simonei Gherghe spre a-și strânge în brațe copiii nu a fost deloc ușor. După mai multe încercări de a rămâne însărcinată, minunea s-a produs, iar asrăzi, vedeta Anteneo 1 are o mulțumire sufletească nespusă. Alături de ea are nu unul, ci doi copii, fetiță și băiat, dar și un soț iubitor.

"Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu o să pot să am un copil, pentru că a durat un an și ceva până să rămân însărcinată. Practic, am rămas însărcinată în momentul în care am luat decizia să facem această procedură in vitro. Dacă nu s-ar fi întâmplat spontan, pe cale naturală, aș fi apelat cu siguranță la această procedură in vitro", a povestit gazda "Acces Direct" pentru colegii ei de la Antena Stars.

Simona Gherghe a fost o graviduță atipică. De ce slăbea în timpul sarcinii

În timp ce multe femei pornesc la drum cu o sarcină având teama kilogramelor în plus, iată că Simona Gherghe (41 de ani) nu a a avut de ce să își facă asemenea griji. Ba din contră. Prezentatoarea de la "Acces Direct" nu a adăugat nimic la greutatea inițială chiar dacă a fost gravidă pentru a doua oară, ci a slăbit. De ce? Explica chiar ea în emisiunea "Xtra Night Show", în urmă cu ceva vreme.

La prima sarcină a avut câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să țină un regim destul de drastic. Din fericire pentru Simona, purtarea în pântece al celui de-al doilea bebeluș s-a dovedit până în final mai ușoară. Vedeta Antenei 1 nu a putut mânca nimic dulce.

Ce mânca Simona Gherghe în perioada sarcinii

Simona a și dezvăluit ce obișnuia să mănânce: numai alimente sănătoase, neprocesate, fără zahăr, totul atent ales pentru a nu mai ajunge aproape de pancreatită, așa cum s-a întâmplat acum aproape doi ani, când era însărcinată cu Ana Georgia.

"Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât ... după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă când era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine, şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă", declara Simona Gherghe, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show"

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu