Soţul Cristinei Rus îşi plimbă fiul cu skijetul de 10.000 €

Ultima actualizare:

    Dragoş Bîlteanu şi fiul lui, senzaţii  tari cu scuterul familiei, la MamaiaFotografii: Mihai Ionescu
Dragoş Bîlteanu şi fiul lui, senzaţii tari cu scuterul familiei, la MamaiaFotografii: Mihai Ionescu

Şi-ar permite vacanţe oriunde în lume, însă cu doi copii mici, familia Brenciu a preferat să îşi mute tabăra pe litoralul românesc. Cristina Rus şi soţul ei milionar au avut preocupări diferite la plajă, iar Adrian Minune şi-a eclipsat soţia cu şortul lui galben, cu imprimeu cu scutere.

Horia Brenciu (45 de ani) şi soţia lui, Alice Dumitrescu (49 de ani), sunt nelipsiţi în weekenduri din Mamaia Nord şi îi poţi găsi mereu pe aceeaşi plajă, la aceleaşi şezlonguri. Iar asta pentru că artistul şi-a închiriat “zona” preferată pentru tot sezonul estival, aşa că îşi găseşte şezlongurile libere oricând doreşte. Sâmbătă, juratul de la “X-Factor” (Antena 1) ne-a oferit un spectacol de drăgălăşenii cu adorata lui fiică, Mina, care pe 1 noiembrie va împlini 6 ani. Micuţa nu s-a dat jos de pe burta tatălui, care se relaxa la umbră, sub umbrelă. Horia a alintat-o, i-a aranjat costumul de baie, bandana şi codiţele. În cadru au mai apărut mămica Alice, fiica ei, Maria, dar şi mezinul familiei, Toma (4 ani). 


    Dragoş senior  şi Dragoş junior,  cu şorturi identice
Dragoş senior şi Dragoş junior, cu şorturi identice

În aceeaşi staţiune, o altă familie VIP se bucura de cerul senin şi de briză. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Cristina Rus (37 de ani) şi pe soţul ei, milionarul Dragoş Bîlteanu, alături de fiul lor, Dragoş junior, în vârstă de 8 ani şi 3 luni. Băieţii aveau şort la fel şi n-au prea petrecut timp cu mămica. 


    Cristina Rus  i-a privit de  pe şezlong
Cristina Rus i-a privit de pe şezlong

Cristina a rămas pe şezlong, îmbrăcată, butonând telefonul şi delectându-se cu o îngheţată bună, în timp ce soţul şi fiul ei s-au plimbat cu skijetul familiei, „o bijuterie”, care costă 10.000 de euro. Dar asta nu e tot. Dacă unii se plimbă pe asfalt cu Loganul, care are 100 CP, Dragoş Bîlteanu se plimbă pe apă cu 230 de cai putere, atât cât are skijetul din dotare. Milionarul plăteşte doar benzina şi o taxă “de parcare” pentru “bijuteria” motorizată.


    Adrian Minune a închiriat un pat de 150 de lei  pentru toată familia
Adrian Minune a închiriat un pat de 150 de lei pentru toată familia

Adrian Minune s-a remarcat şi el pe Litoral, în weekend, unde a venit alături de familie. În timp ce soţia lui, Cati, s-a delectat cu băuturi reci pe patul imens de pe plajă, care se închiriază cu 150 de lei pe zi, manelistul a făcut câteva ture la malul mării, fără să se avânte însă în larg. Bermudele galbene, cu imprimeu cu scutere, săreau în ochi de la o poştă.


    Horia Brenciu, spectacol  de gingăşii cu fiica Mina
Horia Brenciu, spectacol de gingăşii cu fiica Mina

Mirabela, Raul şi Corina, în Vama Veche

Mirabela Dauer şi Corina Chiriac, îndrăgitele soliste care au avut mare succes în perioada comunismului, sunt în continuare solicitate să-şi cânte şlagărele care le-au făcut celebre. Corina Chiriac (68 de ani) a cântat weekendul trecut într-un restaurant din Vama Veche. Solista i-a încântat pe cei aflaţi acolo cu piese deja celebre  „Opriţi timpul”, „Strada Speranţei” sau „Ce mică-i vacanţa mare”. 

simeon stalpnicul png

Şi Mirabela Dauer (71 de ani) a fost în zonă, însoţită de prietenul ei Raoul cu care are mai multe piese cântate în duet. Cei doi au trecut prin Vama Veche, au mâncat, apoi au mers şi au cântat la Cireşica, un restaurant situat între Neptun şi Olimp.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net