Tatăl lui Florin Salam a murit! Manelistul a aflat ultimul cumplita veste


    Manelistul a decis să se retragă pe moment din muzicăFoto: Arhiva Click!
Manelistul a decis să se retragă pe moment din muzicăFoto: Arhiva Click!

Tatăl lui Florin Salam a decedat, marți dimineață (30 august). Bărbatul era bolnav de cancer la gât. Ioan Stoian a fost operat săptămâna trecută la o clinică din Germania, iar familia lui era foarte optimistă în ceea ce privește recuperarea acestuia.

Durere fără margini în familia lui Florin Salam! Tatăl manelistului a murit, marți dimineață, după o lungă suferință, anunță Antena Stars. Vestea a căzut ca un fulger pentru rudele lui. Conform sursei citate, Ioan Stoian le-a avut alături pe cele două fiice ale sale, Maria și Elena, în ultimele momente de viață. Bărbatul ar fi decedat în ambulanța care îl transporta din Germania.

Tatăl lui Florin Salam era un fumător înrăit, iar viciul i-ar fi agravat substanțial starea de sănătate. A fost operat în urmă cu o săptămână la o clinică din Germania, unde se afla internat la secția de chirurgie oncologică. 

Florin Salam a aflat ultimul vestea că tatăl lui s-a stins din viață. Fiind ocupat cu concertele pe care le-a susținut în ultima perioadă, apropiații lui au reușit cu greu să dea de el.

Manelistul era foarte atașat de bătrânul lui tată. A încercat din răsputeri să îl salveze din ghearele morții și l-a tratat în străinătate, la cei mai buni medici. Din păcate, Ioan Stoian a pierdut lupta cu cancerul.

„Am primit o veste foarte tristă pentru lumea noastră, pentru muzicanți, mai ales pentru familia lui Florin. Îl cunosc de mic copil pe tatăl lui. Își iubea familia foarte mult. Era un om vesel, dar soarta nu iartă pe nimeni. Știu că Florin suferă, dar trebuie să fie tare ca de fiecare dată. E o lovitură foarte grea. Nici nu s-a vindecat de rănile trecutului și iată că s-a întâmplat din nou”, a declarat Jean de la Craiova, la Antena Stars.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
cub toma caragiu png
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg