Tatăl Mariei Marinescu a murit. În tinerețe a fost logodit cu Stela Popescu

Ultima actualizare:

    Tatăl Mariei Marinescu a decedat
Tatăl Mariei Marinescu a decedat

Maria Marinescu trece prin clipe grele deoarece tatăl ei biologic a murit în urmă cu câteva zile și a fost înmormântat miercuri, 16 ianuarie 2019. Creatoarea de modă a confirmat faptul că tatăl ei, medicul Ion Marinescu, a decedat.

Maria Marinescu este în doliu deoarece miercuri, 16 ianuarie, ea și-a dus pe ultimul drum tatăl, potrivit liberatea.ro. Maria Marinescu este fiica medicului Ion Marinescu și a actriței Ioana Pavelescu. Cunoscuta actriță, mama Mariei Marinescu, are doi copii alături de regretatul medic, iar după separarea de el, Ioana Pavelescu și-a refăcut viața alături de Mihai Bujor Sion Jr, cel care a fost considerat fiul de suflet al lui Ion Iliescu. 

Stela Popescu a confirmat în urmă cu mai mult timp faptul că ea a fost logodită cu Ion Marinescu, în tinerețe, atunci când ea era deja o actriță foarte cunoscută. 

„Da, este adevărat. El abia terminase Medicina, eu eram prin anul doi de facultate. A fost o legătura foarte efemeră, pentru că el fiind la Timișoara, eu la București nu a continuat (relația – n.red). În entuziasmul iubirii, ne-am logodit. … A fost o legatură foarte draguță, dar scurtă, efemera, care nu s-a finalizat. Eu m-am căsătorit mai târziu”, spunea Stela Popescu într-un interviu. 

Stela Popescu a fost logodită cu tatăl Mariei Marinescu
Stela Popescu a fost logodită cu tatăl Mariei Marinescu

Ion Marinescu era foarte mândru de fiica lui și se lăuda mereu că este tatăl creatoarei de modă pe care o iubea foarte mult. 

„Era prin anii…cred…’58-’59… Ne-am mai văzut, dar foarte rar. Totdeauna s-a lăudat cu fata lui, a fost fericit, a avut o căsnicie frumoasă, nu știu de ce s-a rupt… A fost un bărbat frumos”, mai spunea vedeta pentru ziare.com.  

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net