Tatăl Mariei Marinescu a murit. În tinerețe a fost logodit cu Stela Popescu

image
Tatăl Mariei Marinescu a decedat

Maria Marinescu trece prin clipe grele deoarece tatăl ei biologic a murit în urmă cu câteva zile și a fost înmormântat miercuri, 16 ianuarie 2019. Creatoarea de modă a confirmat faptul că tatăl ei, medicul Ion Marinescu, a decedat.

Maria Marinescu este în doliu deoarece miercuri, 16 ianuarie, ea și-a dus pe ultimul drum tatăl, potrivit liberatea.ro. Maria Marinescu este fiica medicului Ion Marinescu și a actriței Ioana Pavelescu. Cunoscuta actriță, mama Mariei Marinescu, are doi copii alături de regretatul medic, iar după separarea de el, Ioana Pavelescu și-a refăcut viața alături de Mihai Bujor Sion Jr, cel care a fost considerat fiul de suflet al lui Ion Iliescu. 

Stela Popescu a confirmat în urmă cu mai mult timp faptul că ea a fost logodită cu Ion Marinescu, în tinerețe, atunci când ea era deja o actriță foarte cunoscută. 

„Da, este adevărat. El abia terminase Medicina, eu eram prin anul doi de facultate. A fost o legătura foarte efemeră, pentru că el fiind la Timișoara, eu la București nu a continuat (relația – n.red). În entuziasmul iubirii, ne-am logodit. … A fost o legatură foarte draguță, dar scurtă, efemera, care nu s-a finalizat. Eu m-am căsătorit mai târziu”, spunea Stela Popescu într-un interviu. 

image
Stela Popescu a fost logodită cu tatăl Mariei Marinescu

Ion Marinescu era foarte mândru de fiica lui și se lăuda mereu că este tatăl creatoarei de modă pe care o iubea foarte mult. 

„Era prin anii…cred…’58-’59… Ne-am mai văzut, dar foarte rar. Totdeauna s-a lăudat cu fata lui, a fost fericit, a avut o căsnicie frumoasă, nu știu de ce s-a rupt… A fost un bărbat frumos”, mai spunea vedeta pentru ziare.com.  

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
explod Sursaisuneamt jpg
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
image
image
image
image
286654047 4749049135195755 2734411182504686867 n jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg