Trăistariu, despre punctajul de la Eurovision: «Luminiţa Anghel s-a răzbunat pe moldoveni!»

simeon stalpnicul png
Luminiţa Anghel a făcut parte din juriul României care a fost zgârcit la puncte cu trupa SunStroke Project din Republica MoldovaFoto: EPA

Supărare mare, la Eurovision 2017! În timp ce juriul din Moldova le-a acordat soliştilor noştri de la Eurovision, Ilinca Băcilă şi Alex Florea, maximum de puncte, iată că cel din România a fost cu mult mai zgârcit, oferind trupei SunStroke Project doar trei puncte. Mihai Trăistariu ne-a oferit detalii picante din culisele votării.

Solistul Mihai Trăistariu (40 de ani) ne-a vorbit despre modul în care colegii lui, Paula Seling, Luminiţa Anghel, Tavi Colen şi Cezar Ouatu, din juriul românesc, au punctat, sâmbătă seară, prestaţia de la Kiev a Republicii Moldova.

simeon stalpnicul png
Mihai Trăistariu a explicat pentru Click! de ce juriul românesc de la Eurovision a acordat trupei «SunStroke Project», de peste Prut, doar 3 puncte, în timp ce juriul din Republica Moldova ne-a dat 12

El este de părere că Luminiţa Anghel le-ar fi plătit moldovenilor o poliţă mai veche: ”Paula Seling nici nu i-a pus în top 3, deşi când ea a câştigat locul 3, în 2010, juriul din Moldova i-a dat 12 puncte. Iar Luminiţa i-a pus pe primele locuri, în clasamentul ei, dar nu pe locul 1. Poate că ea s-a răzbunat că Moldova i-a dat doar 7 puncte, la ediţia Eurovision din 2005, când alături de Sistem s-a clasat pe locul al treilea, cu piesa ”Let me try”." 

Trăistariu, care şi el a primit 12 puncte din partea Moldovei, în 2006, când s-a clasat la Eurovision pe locul patru, cu piesa ”Tornero”, susţine că s-a războit cu ceilalţi juraţi: ”Am insistat, dar nu m-au ascultat. Colegii mei au punctat vocile, răcnetele. Cine răcnea mai tare primea punctajul cel mai mare. Moldova a avut o piesă de show. Regret că s-a întâmplat aşa. Să ne ierte! Am avut o discuţie cu colegii mei din juriu, ei au vrut să fie cinstiţi. Le-am explicat că e nevoie să dăm Moldovei punctajul maxim, să ne ajutăm reciproc. Asta facem an de an şi dacă pierdem şi noi acest ajutor, acest schimb de voturi geografice, nu e bine”.

simeon stalpnicul png
Luminiţa Anghel

Mihai s-a trezit însă luat peste picior: ”Ceilalţi juraţi nu m-au înţeles, nu m-au crezut. Mi-au zis: «ce-ţi pasă ţie, iar vrei să mergi la Eurovision?». Dar eu le-am spus că e vorba de România, că mai avem nevoie de voturi de la ei şi în viitor. Am fost singurul care le-a dat 12 puncte moldovenilor, iar ei au primit doar trei puncte de la juriul românesc, care s-a cumulat cu nota de la publicul din România şi s-a ajuns în final la nota 8. TVR nu ne-a influenţat. I-am întrebat ce facem şi au spus că este decizia noastră, mai ales că aveam şi un avocat care ne urmărea”, a mai mărturisit Mihai Trăistariu.

Şi fără voturile românilor, trupa ”SunStroke Project”, din Republica Moldova, tot s-a clasat înaintea noastră: pe locul al treilea, cu 374 de puncte, iar reprezentanţii noştri, Alex Florea (25 de ani) şi Ilinca Băcilă (18 ani), pe locul 7, cu 282 de puncte. Mihai a lăudat prestaţia României la Eurovision 2017: ”Îi felicit pe Ilinca şi pe Alex că au făcut o impresie bună şi că au luat un loc bun. Am spus încă de la început că acele «yodelinguri» speciale vor fi apreciate. Am aflat că preşedintele Moldovei va premia trupa SunStroke Project cu 10. 000 de euro”. 

Cine şi-a arătat fundul la Eurovision? Teroristul celebrităţilor

simeon stalpnicul png
Vitalii Sediuk a intrat sub fusta lui Kim KardashianFoto: Hepta

Nu a ratat prilejul de a-şi arăta posteriorul în timpul transmisiunii în direct a galei Eurovision, de la Kiev. Însă cine este misteriosul nebun care riscă acum cinci ani de puşcărie pentru gestul său obscen? Vitalii Sediuk, de 28 de ani, este coşmarul starurilor de la Hollywood. 

Are 28 de ani şi s-a născut în Borîspil, Ucraina. Numit de nenumărate ori idiot, nesimţit, obraznic, realizatorul de televiziune a fost bătut de multe ori de staruri, de bodyguarzi şi luat pe sus de poliţie, a făcut muncă în folosul comunităţii şi i s-a impus ordin de restricţie din partea justiţiei americane.

simeon stalpnicul png
Sediuk l-a îmbrăţişat pe Di Caprio

Însă “nebunul” ucrainean e de neoprit. Se strecoară printre jurnalişti şi forţele de ordine şi ajunge în lumina reflectoarelor. Când au început nebuniile? La 18 mai 2012, a vrut să îl pupe pe Will Smith la lansarea “Men in Black 3” din Moscova. Actorul l-a pleznit peste faţă. În 2013, a ajuns la microfon în timpul galei Grammy şi a vorbit în direct, a fost arestat şi condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare. În acelaşi an a ajuns pe covorul roşu la Oscaruri, dar a fost oprit la timp de pază. În ianuarie 2013 îngenunchează la picioarele lui Bradley Cooper la gala Guild Awards şi în februarie 2014 repetă scena la picioarele lui DiCaprio, înfundându-şi faţa în dreptul prohabului actorului. În luna mai îşi bagă capul sub rochia actriţei Carmen Ferrera, la festivalul de film de la Cannes. În septembrie 2014, Sediuk îi dă un placaj lui Kim Kardashian în Paris şi e bătut apoi de bodyguarzi. În octombrie 2015, revine cu farsele după ce a depus muncă în folosul comunităţii. În 2015 o sărută pe Miranda Kerr pe covorul roşu. 

simeon stalpnicul png
Sâmbătă a intrat pe scena Eurovision în timp ce cânta Jamala
cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg