Un cunoscut cântăreț ar fi abuzat sexual doi băieți minori. Bărbatul a fost arestat preventiv

Ultima actualizare:

Un caz revoltător a avut loc la Galați, după ce un cunoscut cântăreț de muzică populară a fost arestat preventiv pe motiv că ar fi abuzat sexual doi minori.

Aurică Totolici, cântărețul care ar fi abuzat sexual doi minori / Foto: Facebook
Aurică Totolici, cântărețul care ar fi abuzat sexual doi minori / Foto: Facebook

„Bănuit de comiterea infracțiunilor de viol”

Cântărețul de muzică folclorică a fost acuzat că ar fi abuzat sexual doi băieți minori, care îi erau elevi la cursurile de canto. Potrivit adevărul.ro, bărbatul a fost dus în arest.

Pe data de 7 iulie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Galați au obținut un mandat de percheziție la domiciliul cântărețului în vârstă de 59 de ani. Potrivit oamenilor legii, din septembrie 2023 și până la momentul actual, acesta ar fi profitat de calitatea de profesor de canto pentru a determina doi minori să întrețină raporturi sexuale.

„Bănuit de comiterea infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor, rele tratament aplicate minorului, determinarea sau înlesnirea întreținerii de acte sexuale sau de natură sexuală între minori.

Ar fi profitat de calitatea de profesor de canto pentru a determina doi minori, de 14, respectiv 16 ani, din aceeași localitate, să întrețină raporturi sexuale.

În baza probatoriului administrat, la data de 7 iulie 2024, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, iar la data de 8 iulie, după prezentarea acestuia la Judecătoria Galați, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat în acest sens, pentru 30 de zile”, a transmis poliția din Galați.

Aurică Totolici a refuzat să deschidă ușa la sosirea anchetatorilor

Anumite surse ale polițiștilor au dezvăluit că, în momentul în care anchetatorii au ajuns la locuința cântărețului, acesta nu ar fi deschis ușa, iar oamenii au fost nevoiți să o spargă. Aurică Totolici este numele abuzatorului, care timp de 20 de ani a făcut parte din ansamblul „Doina Covurluiului” din Galați. În prezent, bărbatul este pensionar și predă cursuri de canto elevilor.

Important de menționat este că Aurică Totolici a contestat măsura arestării preventive pronunțată de Judecătoria Galați, însă cererea lui va fi discutată la Tribunal pe data de 18 iulie 2024.

image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net