Actorul celebru care s-a născut în urma unui viol. Modul brutal în care a aflat: „A trebuit să accept faptul că n-am fost dorit și că mama a vrut să scape de mine”

Ultima actualizare:

Michael Richards se pregătește să lanseze cartea „Extrances And Exits” pe data de 4 iunie. În ea se regăsesc detalii mai puțin cunoscute despre actorul din serialul „Seinfeld”. Se pare că acesta s-a născut în urma unui viol despre care a aflat târziu, de la mama sa. 

Actorul celebru care s-a născut în urma unui viol. Foto: colaj/pinterest
Actorul celebru care s-a născut în urma unui viol. Foto: colaj/pinterest

Actorul Michael Richards a fost născut în urma unui abuz sexual

În primii ani de viață, vedeta de la Hollywood a fost mințită în privința identității tatălui său. În primă fază, mama sa i-a spus că cel care i-a dat viață a murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, însă ulterior și-a dat seama că adevărul era altul.

A doua oară, femeia i-a spus că tatăl său ar fi murit într-un accident rutier, însă nici de această dată nu avea să îi spună adevărul. Când Michael Richards a crescut și a început să își caute tatăl, mama lui a recunoscut, în cele din urmă, că i-a dat naștere fiului ei în urma unui viol.

Phyllis Nardozzi, mama actorului i-a spus, de asemenea, că a vrut să facă avort, însă acest lucru era ilegal în anul 1949. S-a gândit chiar și la varianta de a-l da spre adopție, însă pe parcursul sarcinii a realizat că trebuie să își crească copilul singură. Michael Richards a avut un șoc la aflarea poveștii adevărate și a recunoscut că mereu a simțit o lipsă de afecțiune.

Drama celebrului actor din Seinfeld

Michael Richards / Sursă foto: Rich Polk/ Getty
Michael Richards / Sursă foto: Rich Polk/ Getty

„A trebuit să accept faptul că n-am fost dorit și că mama a vrut să scape de mine. A trebuit să aprofundez situația, pentru că descoperisem că furia mea provenea dintr-un sentiment de mare inferioritate.

Am avut întotdeauna o irascibilitate, care provine din faptul că n-am fost dorit, n-am fost acceptat, n-am fost înțeles, n-am fost de-ajuns pentru a fi plăcut sau iubit”, a declarat Richards Michael.

Chiar și numele de familie a fost inventat de mama sa, pentru a putea să păstreze secretul pe parcursul copilăriei lui Richard. Faimosul actor din „Seinfeld”, care a refuzat o stea pe Walk of Fame, dar și alte oferte profesionale a fost diagnosticat cu cancer la prostată, în anul 2018, însă a învins boala după ce a urmat mai multe tratamente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net