Valentina Pelinel, ținta ironiilor după ce a publicat o poză cu Milan de Crăciun

26 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Fiul Valentinei Pelinel seamănă leit cu tatăl lui, Cristi Borceafoto: arhivă personală

Valentina Pelinel sărbătorește al doilea Crăciun alături de fiul ei, dar fără tatăl micuțului Milan. Vedeta a publicat o imagine tradițională de Crăciun, cu puștiul lângă bradul împodobit, iar prietenii virtuali i-au adus aminte că iubitul ei, Cristian, Borcea, e după gratii.

Internauții n-au iertat-o nici de Crăciun pe Valenina Pelinel. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu fiul ei și al lui Cristi Borcea lângă bradul împodobit. Imaginea a strâns în scurt timp mii de aprecieri și sute de comentarii favorabile, însă s-au găsit și voci care să-i amintească, ironic, Valentinei, că tatăl lui Milan este în pușcărie.

”I-ai dus sarmale deținutului”, a întrebat-o cineva pe Valentina pe Instagram, făcând aluzie, desigur, la condamnarea de șase ani și patru luni a lui Cristi Borcea. Fostului boss de la Dinamo i-a fost refuzată eliberarea condiționată la sfârșitul lunii octombrie, Borcea având dreptul să solicite din nou să fie pus în libertate abia în primăvara anului viitor.

simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel și fiul ei, Milan Cristian (un an și jumătate)foto: arhivă personală

Borcea a fost condamnat în 2014, în dosarul transferurilor de jucători, alături de Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu. Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Valentina l-a făcut tată pe Borcea pentru a șaptea oară pe când acesta se afla în pușcărie și era căsătorit cu Alina Vidican.

Cristi Borcea se află în acest moment după gratii, condamnat la șase ani și patru luni de pușcărie în dosarul transferurilor de jucători. Fostul fotomodel a recunoscut că a fost atrasă de reputația de văiat rău a lui Borcea. „Cristi Borcea pe care îl cunosc e un om foarte bun, responsabil, tipicar şi ambiţios ca mine, luptător şi, mai presus de orice, e BĂRBAT. Am apreciat şi apreciez la el foarte mult faptul că este asumat şi niciodată nu a încercat să-şi ascundă defectele şi nici să-şi expună calităţile. E un bărbat care ştie să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeţi că e iubit aşa de femei? Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reuşit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de şarm şi, până la urmă, şi de charisma sa legată de imaginea de «băiat rău»”, a declarat Pelinel într-un interviu mai vechi.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png