Vedetele s-au întrecut în ținute la Premiile Gopo! Dana Rogoz și Monica Bîrlădeanu, aparițiile serii

Ultima actualizare:

Și în acest an, Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat la Teatrul Național, marți, 3 mai,  a reunit nume mari din industrie, care s-au prezentat în ținute care mai de care mai elegante. Printre ele s-au numărat și Andreea Raicu, Dana Rogoz și Anca Dumitra, acestea din urmă fiind speranțele tinere ale actoriei, dar și „veteranii” din domeniu, precum maestrul Victor Rebengiuc. Iată cum a arătat evenimentul!

Dana Rogoz, o apariție la Premiile Gopo Foto: Click!
Dana Rogoz, o apariție la Premiile Gopo Foto: Click!

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, a fost organizată în acest an în Sala Mare a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti. Ediția a 16-a a fost prezentată tot de actorul Adrian Nicolae, iar invitații au fost primiți pe covorul roșu de către Amalia Enache.

Vedetele s-au întrecut în ținute la Premiile Gopo

Așa cum era de așteptat, invitații s-au întrecut în ținute elegante și accesorii stilate, pentru a marca seara de gală în care au fost recompensate performanţele cinematografiei autohtone din ultimul an. Evenimentul a întrunit un total de peste 900 de invitați: nominalizaţii ediţiei, profesionişti din industrie, personalități omagiate și vedete arhicunoscute. 

În cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Gopo, fotograful Click! ajuns la fața locului i-a putut fotografia pe Dana Rogoz, Andreea Raicu, Cezara Dafinescu, Anca Dumitra, Adrian Nartea, Monica Bîrlădeanu, Octavian Strunilă și multe alte nume sonore, iar galeriile foto sunt grăitoare în acest sens.

În timp ce doamnele au purtat ținute demne de covorul roșu, domnii s-au prezentat, la rândul lor, eleganți, unii în costume clasice, alții optând pentru o variantă de outfit mai casual.

Dana Rogoz și Monica Bîrlădeanu, aparițiile serii

Monica Bîrlădeanu și Andreea Raicu au strălucit în ținute albe, chiar dacă au făcut alegeri vestimentare diferite: fosta prezentatoare de la „Ferma” a optat pentru o rochie elegantă, lungă până în pământ, accesorizată cu o capă, în timp ce Raicu a îmbrăcat o salopetă cu puf în partea superioară, care imita perfect structura unor pene.

Andreea Grămoșteanu, actrița din Mondenii, a furat privirile cu o rochie roșie, de gală, în timp ce Laura Cosoi și-a purtat mândră burtica de gravidă într-o ținută elegantă, midi, cu umerii acoperiți.

Dana Rogoz a fost un pic mai îndrăzneață, optând pentru un outfit decupat în zona decolteului, lăsând la vedere un bust generos, cu o crăpătură generoasă și în partea inferioară. De asemenea, rochia aleasă avea și spatele gol.

Citește și: Marele actor Victor Rebengiuc, în baston, pe scena Premiilor Gopo

Premiile principale ale serii

Premiul serii la categoria „Cel mai bun film”, a fost obținut de producţia „Badardeală cu bucluc sau porno balamuc", a lui Radu Jude. Katie Pascariu, care joacă personajul principal în film, a fost recompensată, la rândul ei, cu trofeul pentru „Cea mai bună actriţă în rol principal”. Farcaş Bogdan a fost numit „Cel mai bun actor în rol principal", pentru pelicula „Neidentificat”. 

Cristi Puiu a fost desemnat „Cel mai bun regizor”, pentru pelicula „Malmkrog", iar „Cel mai bun scenariu” a mers către Iulian Postelnicu şi lui Bogdan George Apetri, pentru „Neindentificat".

Citește și: Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios, la Premiile Gopo!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net