VIDEO EXCLUSIV Luciu îşi duce fetiţa la estetician! "Dacă nu merge cu fluieratul, încercăm cu cuţitul"

nicoleta luciu 2 jpeg
Nicoleta Luciu ştie cum să fenteze masa de Crăciun, dar să-şi facă şi pofetele Foto: Click!

Nicoleta Luciu este fără doar şi poate adepta operaţiilor estetice. S-a supus de mai multe ori intervenţiilor de mărire şi ridicare a bustului şi nu exclude ca pe viitor şi fiica ei să-i urmeze exemplul.

Bruneta este o mămică modernă. Deşi a suferit în adolescenţă de pe urma sânilor ei naturali care aveau dimensiuni de invidiat, Nicoleta nu a vrut niciodată să aibă un bust mai puţin proeminent. Vedeta a povestit la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00 la Prima Tv, că nu ar avea nimic împotrivă dacă fiica ei Kim şi-ar dori să-şi ajusteze sânii la estetician. În liceu, bruneta a mărturisit că era complexată de sânii ei imenşi. A purtat tricouri largi pentru a-şi ascunde dotările şi intra în pământ de ruşine când un băiat mai îndrăzneţ se apropia de ea cu intenţia de a o atinge.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu a suferit mult de pe urma sânilor ei marifoto: captură Prima Tv

"La 17 ani au început să-mi crească sânii. Aveam 47 de kg, 1,75 m si cupa D la sutien. Am început să mă cocoşez din cauza sânilor. De aici au început şi problemele cu spatele, dureri care s-au intensificat. Purtam pe atunci tricouri largi. Mai veneau băieţi cu tupeu şi îmi mai puneau mâna pe sâni. Mă simţeam prost. Eram mult prea timidă ca să reacţionez altfel. Mi-am pus silicoane pentru ca m-am obişnuit să am sânii mari. Îmi amintesc că pe la cinci-şase ani m-am urcat în copac şi am fluierat.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu şi fetiţa ei KimFoto: Pro Tv

Bunica din partea mamei îmi zicea «Nu mai fluiera, că o să ai nişte ţâţe de nu o să le poţi duce» şi uite că aşa a fost. Când va creşte Kim mare o să o pun să se urce şi ea în pom şi să fluiere. Dacă nu merge cu fluieratul, încercăm cu cuţitul, ea să fie fericită", a spus Nicoleta Luciu la emisiunea Click! de la Prima Tv.

Nicoleta Luciu a devenit prima dată mama în 2008, atunci când l-a adus pe lume pe Zsolt jr. Trei ani mai târziu, vedeta a născut din nou, de data aceasta tripleţi: doi băieţi, Karoly şi Kevin, şi o fetiţă, Kim.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Pasarela maritimă 2 FOTO mariana iancu JPG
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda