VIDEO Fostele premiante la «Cerbul de Aur» au făcut show la Brașov

Ultima actualizare:
1995 - Așa arăta  vedeta,  în anii  tinereții
1995 - Așa arăta vedeta, în anii tinereții

Silvia Dumitrescu a făcut furori, la 58 de ani, în fustiţa de o palmă  

Silvia Dumitrescu a fost dintotdeauna o artistă  nonconformistă, anul acesta postându-și pe contul de Facebook şi fotografii în costum de baie. Vestita cântăreață a dorit să demonstreze că, la 58 de ani, vârstă pe care a împlinit-o recent, ea continuă să-și păstreze formele frumoase. Iar la recitalul de miercuri, de la ”Cerbul de Aur”, de la Brașov,  nu a dorit să îmbrace o ținută protocolară, așa cum au procedat colegele ei de breaslă, ci o fustă argintie de adolescentă, cam prea scurtă. A renunțat, ce-i drept, la rozul din păr, preferând doar blondul, pentru această reprezentație. 

Monica şi-a recăpătat  silueta după ce a  pus lacătul pe frigider
Monica şi-a recăpătat silueta după ce a pus lacătul pe frigider

Fanii ei au fost surprinși să constate că Silvia nu s-a schimbat aproape deloc, din 1996, când a câştigat locul 1 la Secţiunea “Videoclip”, cu piesa “Lumea mea”. Deși pierduse, anii trecuți, lupta cu kilogramele, ea a reușit să revină la silueta de viespe, după ce a ținut o dietă din care a eliminat pâinea și dulciurile.

Monica Anghel arată impecabil, după ce a dat jos 30 de kilograme  


    Monica şi-a recăpătat  silueta după ce a  pus lacătul pe frigiderFoto: Dorin Constanda
Monica şi-a recăpătat silueta după ce a pus lacătul pe frigiderFoto: Dorin Constanda

Monica Anghel (47 de ani)  a cântat, miercuri, la ”Cerbul de Aur”, într-o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidență noua siluetă. Artista ne-a vorbit, după prestația de cinci stele de pe scena amplasată în ”Piața Sfatului”, despre acest eveniment, dar și despre ținuta cu care a făcut furori: “Scena a fost superbă,  a fost foarte frumos, așa  trebuie să  fie un festival  cu orchestră,  dirjor, live. M-am simțit extraordinar, ca acum 22 de ani, când  am luat trofeul, cu piesa «Spune-mi». Rochia a fost realizată de Anca Popescu, mama nu mai are răbdare să-mi facă vestimentații”. Cu acest prilej am aflat că Monica a urmat școala de șoferi: “Am făcut  școala pentru remorcă pentru cai, încă nu am dat examenul. Nu am cal, dar are instructorul meu de la echitație, Nelu”.  Monica a fost văzută adesea la centrele de echitație: ”Dragostea pentru călărie mi-a insuflat-o tatăl meu, când eram mică. Lui îi plăceau cascadoriile”. 

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net