VIDEO Fostele premiante la «Cerbul de Aur» au făcut show la Brașov

Ultima actualizare:
1995 - Așa arăta  vedeta,  în anii  tinereții
1995 - Așa arăta vedeta, în anii tinereții

Silvia Dumitrescu a făcut furori, la 58 de ani, în fustiţa de o palmă  

Silvia Dumitrescu a fost dintotdeauna o artistă  nonconformistă, anul acesta postându-și pe contul de Facebook şi fotografii în costum de baie. Vestita cântăreață a dorit să demonstreze că, la 58 de ani, vârstă pe care a împlinit-o recent, ea continuă să-și păstreze formele frumoase. Iar la recitalul de miercuri, de la ”Cerbul de Aur”, de la Brașov,  nu a dorit să îmbrace o ținută protocolară, așa cum au procedat colegele ei de breaslă, ci o fustă argintie de adolescentă, cam prea scurtă. A renunțat, ce-i drept, la rozul din păr, preferând doar blondul, pentru această reprezentație. 

Monica şi-a recăpătat  silueta după ce a  pus lacătul pe frigider
Monica şi-a recăpătat silueta după ce a pus lacătul pe frigider

Fanii ei au fost surprinși să constate că Silvia nu s-a schimbat aproape deloc, din 1996, când a câştigat locul 1 la Secţiunea “Videoclip”, cu piesa “Lumea mea”. Deși pierduse, anii trecuți, lupta cu kilogramele, ea a reușit să revină la silueta de viespe, după ce a ținut o dietă din care a eliminat pâinea și dulciurile.

Monica Anghel arată impecabil, după ce a dat jos 30 de kilograme  


    Monica şi-a recăpătat  silueta după ce a  pus lacătul pe frigiderFoto: Dorin Constanda
Monica şi-a recăpătat silueta după ce a pus lacătul pe frigiderFoto: Dorin Constanda

Monica Anghel (47 de ani)  a cântat, miercuri, la ”Cerbul de Aur”, într-o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidență noua siluetă. Artista ne-a vorbit, după prestația de cinci stele de pe scena amplasată în ”Piața Sfatului”, despre acest eveniment, dar și despre ținuta cu care a făcut furori: “Scena a fost superbă,  a fost foarte frumos, așa  trebuie să  fie un festival  cu orchestră,  dirjor, live. M-am simțit extraordinar, ca acum 22 de ani, când  am luat trofeul, cu piesa «Spune-mi». Rochia a fost realizată de Anca Popescu, mama nu mai are răbdare să-mi facă vestimentații”. Cu acest prilej am aflat că Monica a urmat școala de șoferi: “Am făcut  școala pentru remorcă pentru cai, încă nu am dat examenul. Nu am cal, dar are instructorul meu de la echitație, Nelu”.  Monica a fost văzută adesea la centrele de echitație: ”Dragostea pentru călărie mi-a insuflat-o tatăl meu, când eram mică. Lui îi plăceau cascadoriile”. 

image
image
image
image
image
image
Și-a făcut câteva șuvițe mai deschise la culoare de care este tare încântată
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net