VIDEO/FOTO EXCLUSIV Mâncare din toată lumea la aniversarea lui Adi Minune!

Ultima actualizare:

    Familia lui Adrian Minune a fost alături de solist pe toată durata petreceriifoto: Gheorghe Chelu
Familia lui Adrian Minune a fost alături de solist pe toată durata petreceriifoto: Gheorghe Chelu

Mare petrecere mare! Adi Minune a împlinit 40 de ani! A fost un adevărat răsfăţ culinar miercuri seară, la aniversarea lui Adi, la Sala New York de la Ambasad’Or, salon cu o capacitate de 280 de locuri! Cu această ocazie, cântăreţul a chefuit cu mare fast, ca niciodată! În data de 24 septembrie, ziua lui de naştere, manelistul a ţinut cu tot dinadinsul să aibă aproape cele mai dragi persoane, pe care le-a răsfăţat cu mâncăruri alese şi cu o petrecere de pomină.

Peste 200 de invitaţi de seamă, mâncare din belşug şi muzică de petrecere de cea mai bună calitate – aceastea au fost ingredientele celui mai reuşit eveniment! Adi Minune a schimbat prefixul - a împlinit 40 de ani, ocazie cu care a strâns într-o singură locaţie rude, prieteni, dar şi un număr mare de vedete din showbiz-ul românesc.

I-au fost alături copiii, soţia, Cati, dar şi mama artistului. Fiica manelistului, Carmen (16 ani) şi viitorul ginere, Franco (20 de ani) l-au răsfăţat pe cântăreţ cu îmbrăţişări şi sărutări.

Printre persoanele mondene aflate la faţa locului s-au numărat: Pepe şi soţia lui, Raluca, avocata Paula Iacob, DJ Harra, Mircea N. Stoian, Connect R, Adina de la Heaven, Liviu Vârciu, Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi mulţi, mulţi alţii.

Atmosfera a fost întreţinută de Neylini şi Mihai Napu Band, trupa Talisman, Valentin Dinu de la "Românii au talent", iar la un moment dat s-a încins atmosfera când Adrian a cântat împreună cu invitaţii peiesa "Te iubesc" în română dar şi farnceză.

Meniul dorit de Adi Minune pentru acest eveniment a fost unul ales pe sprânceană. Amintim că, la această locaţie de lux, un meniu costă în jur de 70 de euro.

Cei prezenţi s-au delectat cu cele mai gustoase şi rafinate mâncăruri şi băuturi! Mai exact, a fost mâncare de pe 5 continente la aniversarea lui Minune!

Somon umplut la cuptor cu legume, brânzeturi franţuzeşti, mezeluri italieneşti cu salată cu fructe de mare şi salată americană - toate acestea s-au servit ca gustări reci.

Pui la cuptor cu ierburi aromate şi frigărui de creveţi, porc cu sos dulce acrişor, ardei şi ananas sunt doar câteva dintre felurile care au urmat imediat după aceea, spre încântarea celor prezenţi.

Iar la desert, tortul imens a fost, se pare, pe gustul tuturor invitaţilor… Acesta a avut nici mai mult, nici mai puţin decât 30 de kilograme!

Printre sutele de cadouri primite de manelist, unul au fost cu totul special! Copiii au botezat o stea de pe cer cu numele lui Adi Minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net