11 noi trucuri sexuale pentru bărbaţi. Ce-a adus nou secolul 21 în materie de sex?

Sexul este neschimbat, în mare, din preistorie. Doar micile detalii şi trucuri fac diferenţa. Iar secolul XXI, prin ultimele descoperiri ale cercetătorilor din medicină sau psihologie, aduce multe lucruri noi. Care pot fi aplicate pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale. Multe dintre aceste trucuri se aplicau deja, unele sunt în întregime noi.

Citeşte şi:

«Dacă n-ai fost băiat cuminte, te bat!»

Iată 5 reguli sexuale care s-au schimbat în vremurile noastre

Iată patru lucruri pe care nu le ştiai despre sexul oral

14 trucuri pentru o căsnicie fără sex

Noutatea este că acum ştim ce, de ce şi cum funcţionează aceste trucuri, pentru a da rezultatele scontate.

Dumnezeu să binecuvânteze ştiinţa, căci datorită ei am ajuns să ne putem bucura de câteva noi trucuri sexuale. Revista FHM, ediţia spaniolă, a cerut părerea mai multor experţi din domeniul medicinei şi sexualităţii despre noi "şiretlicuri" de pus în practică de către bărbaţi pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale.

Ultimele studii asupra felului în care creierul lucrează în timpul sexului, despre cum contracţia muşchilor în timpul orgasmului îi favorizează pe "musculoşi" sau ultimele "invenţii" sexuale japoneze ne dezvăluie tot atâtea trucuri de pus în practică de către bărbaţi, pentru a-şi lăsa iubitele cu gurile căscate de uimire şi plăcere.

1. Du-te la sală!"Numeroşi muşchi ai corpului (cei de pe fese, spate, braţe, coapse) îşi cresc tensiunea înainte şi în timpul orgasmului", explică profesorul Barry R. Komisaruk, autorul cărţii "Ştiinţa orgasmului". "Cu cât eşti mai puternic, cu atât mai intense vor fi contractările şi mai excitant orgasmul".

2. Uită de tehnologie"Pentru a te bucura pe deplin de sex şi a te lăsa purtat de val trebuie să te concentrezi doar la sex. Un orgasm bun necesită să te gândeşti numai şi numai la sex", susţine doctoriţa Diana Wyley. "Renunţă la tehnologie în dormitor, căci chiar şi un apel pe Blackberry-ul tău te poate distrage şi va reduce plăcerea amândurora".

3. Împarte-ţi atenţia egal"Stimularea sânilor şi a sfârcurilor este controlată de aceeaşi zonă din creier care "reglementează" şi stimularea genitală", susţine profesorul Komisaruk, care conduce un grup de cercetători de la Universitatea Rutgers. "Aceasta este cheia. Deşi stimulate separat poate provoca plăcere, stimularea lor în acelaşi timp provoacă un orgasm mult mai intens". În traducere: fii o adevărată caracatiţă pentru a o lăsa fără suflare.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ DE TRUCURI

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg