20 de lei - cameră la mare, la preţ de cort!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cazare la malul Mării Negre la 15-20 de lei pe zi? Chiar este posibil! Hotelierii şi proprietarii de unităţi turistice de pe litoral au coborât într-atât tarifele, încât au ajuns să-şi închirieze camerele la preţ de camping! Criza rămâne criză, chiar şi în vacanţă!

Un pat confortabil, o măsuţă stil noptieră, un şifonier "single" şi grup sanitar comun... Nu e lux, dar cu siguranţă este cea mai ieftină ofertă de cazare la malul mării: 20 de lei/persoană pe zi!

Complexul turistic "Sport" din Costineşti închiriază căsuţe, amplasate la o aruncătură de băţ de faleză, la preţ de câteva ori mai mic decât hotelurile sau chiar particularii.

"În principiu, pentru o cameră de două persoane, cer 40 de lei. Dar şi aici mai negociem, în funcţie de câte zile de cazare solicită turistul. Putem da o zi, două, în plus, gratis, putem include meniu (...) Nu avem ce să facem, decât să stăm cu camerele goale, facem reduceri", spune administratorul complexului.

Delia şi Anca, 19 ani, din Iaşi au ales complexul "Sport" la recomandarea unor prieteni.

simeon stalpnicul png

"Am venit cu gândul să stăm doar trei zile, dar am prelungit vacanţa. Nu mi-a venit să cred cât de iefine sunt camerele, nu am găsit nicăieri mai convenabil. La particulari, o cameră costă de la 60-70 de lei/zi, la hotel nu mai spun! Până şi la cort îţi cere 20 de lei, taxă de campare. Exact cât dau eu aici, dar condiţiile nu se compară. Aici am pat, duş, plaja aproape şi unde să las bagajele în siguranţă", spune Delia.

Dorinţa de libertate şi dragostea de natură sunt principalele motive pentru care mulţi turişti de pe litoral renunţă la hoteluri în favoarea cortului. Familia Ezariu, a venit, tot din Iaşi, la odihnă, pe litoral. A preferat cortul pentru că s-a săturat să stea între patru pereţi.

"Stăm vreo 15 zile aici, la Năvodari, cu cortul. Avem tot ce ne trebuie şi, în plus, nu depindem de programul nimănui, avem intimitate şi linişte. Cu cortul eşti efectiv liber, chiar dacă sunt şi neajunsuri: trebuie să ai maşină să cari bagajele, trebuie să-ţi strângi catrafusele dacă vrei să pleci la plimbare...", spune Dumitru Ezariu.

Cameră închiriată

DEZAVANTAJE!-  preţul, relativ ridicat, depindeţi, uneori, de programul “gazdelor”

AVANTAJE!- condiţii decente de cazare, cu dormitor primitor şi grup sanitar cu toate cele necesare siguranţă! Puteţi lăsa bagajele în cameră, cât timp vă bucuraţi de o plimbare pe plajă, aproape de civilizaţie: găsiţi oriunde un restaurant, o farmacie, un club, sau o terasă, nu trebuie să mai căraţi grătarul după voi

simeon stalpnicul png

Cort

DEZAVANTAJE!-nu poţi lăsa bagajele nesupravegheate în cort pentru mai mult timp, condiţiile: nu ai un pat confortabil, apă curentă, toaletă sau duş,trebuie transportat într-un fel sau altul până la locul de campare, ţânţarii, gândacii, sau alte insecte vă pot da uneori bătăi de cap

AVANTAJE!- 6 libertate deplină. Poate fi amplasat aproape oriunde, chiar şi cu taxă de campare, este mai ieftin decât o cameră închiriată, întrucât poate “găzdui” mai multe persoane, linişte

simeon stalpnicul png

Turiştii, răcoriţi cu duşuri «sexy» pe plajă

145.000 de turişti au dat năvală în weekend pe Litoral. Nici canicula şi nici codul roşu de radiaţii ultraviolete nu i-au ţinut pe oamenid eparte de plaje. Pentru a atrage clienţii, administratorii de plajă s-au întrecut în inventivitate.

simeon stalpnicul png

La Crush în Mamaia, fete sexy dansau pe cuburi pentru a anima atmosfera. Dar, pentru că soarele ardea cu peste 35 de grade Celsius, ele dansau direct sub duş. Nimic nu i-a putut opri pe turişti să vină alături de fete şi să se lase stropiţi de acestea. Carla are 22 de ani şi câştigă 1 milion de lei pe zi pentru că se ocupă de «arsurile» turiştilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net