8.755 de bărbaţi s-au bătut pe o femeie

15 martie 2010

"Mă cheamă Zhang Mengqian, sunt studentă şi cred că sunt o persoană atractivă, dar în mod ciudat, nu îmi găsesc un iubit. Oricum, cred în destin. Dacă împărtăşeşti dorinţa de a mă cunoaşte, te rog, vino în faţa clădirii în care locuiesc, pe 11 martie, între orele 12.30 şi 12.50 şi stri­­gă-mă. Eu te voi observa, dacă eşti genul meu de bărbat, voi coborî şi te voi săruta".

Tânăra chinezoaică de 19 ani a lipit acest anunţ pe zidul Universităţii Ştiinţelor Electronice şi Tehnologiei, unde învaţă. Ea nu s-a gândit că în campusul facultăţii raportul de 25 de băieţi la o singură fată i-ar putea crea anumite probleme.

Cert este că, joia trecută, la ora stabilită, afară, în faţa camerei unde stă tânăra s-au adunat 8.755 de băieţi, dornici de o relaţie.

"Nu toţi erau studenţii acelei facultăţi, dar ştirea s-a răspândit incredibil de repede.Culmea e că la urechile noastre nu a ajuns, aşa că în curtea campusului părea a fi o manifestaţie spontană. Am răsuflat uşuraţi când am aflat care era de fapt motivul aglomeraţiei", a spus Li Zian, directoarea Universităţii.

Zhang Mengqian nu a coborât pentru a-şi alege iubitul, dar nici nu s-a lăsat bătută. "Voi mai da un anunţ, dar de această dată regulile pe care le voi impune vor fi mult mai stricte. Sunt copleşită de numărul admiratorilor", a declarat tânăra.

Pe aceeaşi temă:

Vrăjeală de agăţat: «Mor dacă nu fac sex»

La 107 ani, îşi caută la matrimoniale al 23-lea soţ

Sutienul care "vânează" soţi

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png