A ciocnit două tramvaie: 16 răniţi

Ultima actualizare:

    Silvia Aioanei  (31 de ani) este  angajată la  RATT din 2008. Accidentul s-a  produs în centrul  Timişoarei în  jurul orei 10.00
Silvia Aioanei (31 de ani) este angajată la RATT din 2008. Accidentul s-a produs în centrul Timişoarei în jurul orei 10.00

Două tramvaie s-au ciocnit ieri,  în zona centrală a Timişoarei, pentru că o vatmaniţă a greşit direcţia în care trebuia să meargă.

Nici în tamvai nu mai ai siguranţă. Drept dovadă, 16 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce tramvaiele cu care călătoreau s-au ciocnit frontal în centrul Timişoarei.

Florinela Dance. Femeia de 71 de ani, care se afla în “tramvaiul groazei”, a fost internată cu un traumatism cranio-cerebral acut

simeon stalpnicul png

Vătmăniţa care a provocat accidentul, Silvia Aioanei (31 de ani), era în prima ei zi pe o altă linie decât cea pe care conducea în mod obişnuit.

În loc să meargă înainte, femeia a luat-o spre dreapta, aşa cum făcea până ieri şi a lovit frontal tramvaiul care venea din direcţia opusă.

Silvia Aioanei, a spus în faţa anchetatorilor că pune toată tragedia pe seama oboselii survenite la serviciu şi că a uitat, pentru o secundă, ce linie deservea.

Alin Ostrovăţ. Timişoreanul de 58 de ani a fost dus la spital, fiindcă s-a ales cu un traumatism de piramidă nazală, după impactul dintre cele două tramvaie

„Nu ştiu ce s-a întâmplat. Vă daţi seama că nu am vrut să produc haosul ăsta", a spus vatmaniţa.

Opt dintre cei 16 răniţi au ajuns la Spitalul Municipal din Timişoara.

„A fost iadul pe Pământ! Am simţit o zguduitură şi am auzit strigătele celorlalţi călători. De atunci nu mai ştiu nimic, m-am trezit la spital cu o durere groaznică de cap", a spus Petru Lupu (83 de ani), care are o rană gravă la cap.

Petru Lupu. Călătorul de 83 de ani  şi-a pierdut cunoştinţa în timpul accidentului şi s-a trezit la spital cu dureri groaznice de cap. El a suferit un traumatism cranio-cerebral

Şi Cornel Stanciu (64 de ani) a trăit clipe de groază. „Stăteam pe scaunul din spatele vatmaniţei. M-am trezit pe jos, cu cioburi peste mine şi lângă mine era o doamnă care sângera abudent", a declarat victima, care are un hematom şi un traumatism cranio-cerebral.

Silvia Aioanei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Nu există vatman consacrat pe o linie. Tot timpul vatmanii sunt mutaţi de pe o linie pe o altă linie. Că a fost pe altă linie, nu este o scuză pentru colega noastră", a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport în Comun Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net