A făcut 11 milioane $ din vânzarea Lunii

Dennis Hope
Dennis Hope

Incredibil! Dennis Hope, de 66 de ani, americanul care pretinde că Luna e a lui, a reuşit să strângă deja 11 milioane de dolari. Bărbatul a vândut astrul metru cu metru.

Bărbatul se ocupă de vânzarea de teren pe Lună de mai bine de 30 de ani. Dennis Hope era lefter şi s-a gândit să devină proprietarul satelitului natural al Pământului, profitând de faptul că, legal, nu aparţinea nimănui.

Zis şi făcut! În 1980 a obţinut „certificatul de proprietate" şi a spus tuturor că Luna e a sa. Americanul şi-a luat foarte în serios afacerea. El a înfiinţat „Ambasada Lunii", cu sediul în Nevada, Statele Unite, şi chiar a pus bazele unui „Guvern al Lunii".

Luna a intrat în proprietatea americanului în 1980


    Dennis Hope
Dennis Hope

Deşi nimeni nu şi-ar fi imaginat că va reuşi, afaceristul s-a îmbogăţit de pe urma vânzării de parcele selenare. Până în prezent, Hope a făcut nu mai puţin de 11 milioane de dolari (35.689.388 de lei).

Preţul la care se poate achiziţiona cel mai mic lot, de 4 metri pătraţi, este de 20 de dolari (64 de lei), la care se adaugă unele taxe de 14 dolari. Iar clienţii, spune întreprinzătorul american, nu lipsesc. El are muşterii dintre cei mai faimoşi, printre care se numără actorii Tom Cruise, John Travolta  sau Nicole Kidman, dar şi ptreşdinţii Ronald Regan, Jimmy Carter şi George Bush.

6 milioane de persoane sunt proprietari de teren selenar:- preşedinţi americani - 6 capete încoronate- 453 de celebrităţi: Tom Cruise, Tom Hanks, Clint Eastwood, Ronald Reagan, George W. Bush ş. a.- 2.000 de români au teren pe satelitul natural al Pământului- O parcelă de 4 mp costă 20 $- Dreptul de exploatare a mineralelor costă 25 de dolari

jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
andreea marin
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin