A venit cu preşedintele, a plecat cu soţul

1 septembrie 2012
image
Traian Băsescu a fost vizibil emoţionat la cununia fiicei sale

La cununia religioasă e Elenei Băsescu au participat mai multe forţe de ordine decât invitaţi. Asta pentru că evenimentul a scos din case susţinători ai preşedintelui, dar mai ales duşmani declaraţi.

Cununia religioasă a mezinei preşedintelui a început ieri seară în jurul orei 18.20 când, la biserica Sf. Spiridon cel Nou din Capitală, şi-au făcut apariţia primii invitaţi: Adriean Videanu şi soţia lui, Traian Răzvan Ungureanu, Cristian Preda, dar şi prinţul Paul, prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand.

În timpul slujbei, EBa a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze

simeon stalpnicul png

Ioana Băsescu a sosit printre primii invitaţi

simeon stalpnicul png

Străduţa din faţa lăcaşului de cult era deja împărţită în două tabere: dacă în stânga se cânta mirilor „La Mulţi Ani", în dreapta se scandau lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

În această atmosferă a coborât din limuzină socrul mic, pentru a-şi însoţi febleţea la altar. EBa a fost ajutată să coboare din maşină de tatăl ei, după care a fost preluată de naşul ei de cununie, Răzvan Mustea.

Adrian Videanu şi soţia lui au fost unul dintre cele mai elegante cupluri

simeon stalpnicul png

Fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia a purtat un costum de militar român

simeon stalpnicul png

Pe parcursul slujbei religioase, familia prezidenţială a ocupat locuri retrase, pentru a nu-şi trăda tristeţea. „A plecat fata lu' tata", a spus, cu lacrimi în ochi, preşedintele Băsescu.

Slujba religioasă, oficiată de un sobor de cinci preoţi, s-a încheiat în jurul orei 19.20. Aşa cum este obiceiul, mirii şi invitaţii lor au făcut fotografii în curtea bisericii, apoi s-au urcat în maşini şi au plecat spre Palatul Snagov pentru petrecere.

Familia prezidenţială a urmărit de la distanţă ceremonia religioasă

simeon stalpnicul png

Elena Băsescu a purtat o rochie de mireasă albă, care a costat 4.500 € şi a venit la biserică purtând pe cap un voal alb. Ginerele, Bogdan Ionescu, alias Syda, a ales un smoking negru, cu papion la gât şi trandafir alb la rever.

Ioana Băsescu a făcut nunta în acelaşi loc

Acum nouă ani, în 2003, Ioana Băsescu, fiica cea mare a Preşedintelui, s-a măritat cu Bodo, solistul trupei Proconsul, tot la Biserica Sf. Spiridon cel Nou. Petrecerea de după slujBă s-a ţinut, ca şi în cazul Elenei, în cadrul aceluiaşi Palat Snagov.

Totuşi, cele două locaţii nu i-au prea purtat noroc Ioanei, care la doar patru ani de la căsătorie a divorţat de solist.

Cei 843 de invitaţi au petrecut la cort

După slujba religioasă, alaiul nuntaşilor, în frunte cu mirii, s-a mutat la Palatul Snagov. Acolo i-a aşteptat un meniu bogat în peşte şi fructe de mare, dar n-au lipsit nici tradiţionalele sărmăluţe în foi de viţă şi varză.

Dacă închirierea cortului i-a costat 5.000 de euro, bucatele au fost chiar ieftine: doar 74 de euro de persoană. La petrecerea mirilor au fost invitaţi să cânte cei mai în vogă artişti ai momentului, Smiley, Călin Geambaşu şi Aurel Tămaş, dar n-a lipsit nici DJ-ul.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png