Află ce se va schimba în viaţa ta anul viitor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce ne aşteaptă în 2011? „Cel mai probabil, situaţii de schimbare de ştafetă atât la nivel politic, cât şi economic. Cursul valutar va atinge niveluri surprinzătoare.

Din punct de vedere meteorologic, sunt posibile aceleaşi schimbări imprevizibile de temperaturi", spune specialistul Click!, astrolog Tina Rizea. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

Berbec 21.03 - 19.04

IUBIRE: Tot anul, relaţiile de cuplu sunt lipsite de pasiune, dar păstrează o legătură cu „rădăcini" adânci. Cei mai mulţi îşi vor găsi fericirea în alte relaţii, mai aventuroase, dar de scurtă durată. În mai, aveţi şanse să vă recuceriţi partenerul.

SĂNĂTATE: Pe lângă labilitatea emoţională evidentă, încărcată cel mai adesea de excentricitate, asupra dv. planează influenţa „bătrânului" Saturn, care din Balanţă sensibilizează toate funcţiile renale. În plus, din aprilie aveţi probleme ce ţin de migrene ori de disfuncţii oculare.

BANI: Situaţia financiară va rămâne instabilă până în luna iunie, când odată cu intrarea lui Jupiter în Taur, veţi avea multiple şanse de prosperitate. Depinde doar de dv. cum le administraţi şi dacă vă decideţi să faceţi şi un fond de economii pentru zile mai puţin favorabile.

2011,  anul marilor schimbări

Eşti Scorpion? Banii trag la tine

Gemenii îşi găsesc sufletul pereche

Anul Iepurelui îţi aduce mulţi bani

Taur 20.04 - 20.05

IUBIRE: Senzuali şi posesivi, veţi înflori efectiv în iunie, când veţi avea senzaţia că toată lumea vă aparţine. În octombrie, veţi fi admirat şi adulat, iar fericirea vă va însoţi pas cu pas. Celibatarii vor face „partide" potrivite până în august.

SĂNĂTATE: Nativii tineri vor începe anul cu diverse probleme la nivelul gâtului. Toţi pot fi mult mai sensibili din punct de vedere psihic, cu reacţii schimbătoare şi imprevizibile. Întregul an, vor fi mai „receptivi" decât nativii din alte zodii la disfuncţiile şi infecţiile renale.

BANI: Cu toate că au o mulţime de idei care, puse în practică, ar putea să le aducă mult dorita bunăstare, se pierd în amănunte ori nu dispun de capitalul necesar. Ştiu să-şi chivernisească veniturile, dar sunt şi mari amatori de investiţii şi trai bun. Câteva şanse deosebite în mai.

 Atenţie la bani! Se anunţă vremuri grele

simeon stalpnicul png

Gemeni 21.05 - 21.06

IUBIRE: Îndrăgostiţi până peste cap la începutul anului, vor deveni cu timpul mai preocupaţi de domeniul profesional. O „înflorire" a sentimentelor de iubire se va putea întâmpla în iunie. Toţi celibatarii fac planuri începând cu august.

SĂNĂTATE: Spre deosebire de anii precedenţi, se vor bucura de o stare de sănătate mult mai bună. Bolnavii cronici vor urma tratamentele cu sfinţenie, astfel încât bolile să nu se decompenseze. Unii nativi vor apela însă şi la medicina nealopată, cu rezultate deosebit de bune.

BANI: Mult mai chibzuiţi şi mai economi, îşi propun să fie un pic mai egoişti şi să se gândească la propriul interes. După un început de an foarte bun din punct de vedere pecuniar, luna iulie le aduce şanse suplimentare de prosperitate. Nu au nevoie de susţinere financiară.

Rac 22.06 - 22.07

IUBIRE: Tendinţa din ianuarie de a iubi un coleg(ă) se va transfera în februarie asupra partenerului de cuplu. Ulterior, se dedică muncii şi renunţă cu totul la aventuri. Au un succes deosebit în luna iulie, când devin cuceritori fără intenţie. Celibatarii au şanse în februarie.

SĂNĂTATE: Sensibilitatea hepatică de la începutul anului va reveni în noiembrie, mai ales dacă nu respectă dieta. Întregul an, vor fi însă surmenaţi îndeosebi din pricina problemelor profesionale. E necesar să nu renunţe la odihnă şi relaxare!

BANI: Începutul anului nu le este deloc favorabil din punct de vedere financiar, mai ales pentru cei care au împrumuturi bancare. Luna august le aduce multe şanse de bunăstare, care însă nu durează prea mult. Bani vor câştiga cât de cât mai uşor în luna octombrie.

Leu 23.07 - 22.08

IUBIRE: Senzuali şi dezinhibaţi, acceptă cu plăcere jocul iubirii în prima lună a anului. Din februarie până în iunie, sunt prinşi în activităţi care presupun deplasări ce le fură nu numai timpul, ci şi interesul pentru aventuri. Celibatarii nu se implică în relaţii „serioase".

SĂNĂTATE: La începutul anului, vor avea de pătimit nativii care deja au probleme reumatismale. Nativii seniori vor trebui să facă faţă unor probleme de la nivelul picioarelor (din cauza circulaţiei periferice deficitare). Toţi se vor simţi excelent în august şi decembrie.

BANI: În luna ianuarie, banii vin fără mari eforturi, dar din februarie situaţia financiară va deveni cam încurcată, mai ales pentru cei care au apelat la servicii bancare. O lună „senină" va fi septembrie, dar se vor putea baza permanent pe ajutoare colaterale.

Nu neglijaţi nici sănătatea, anul viitor

simeon stalpnicul png

Fecioară 23.08 - 22.09

IUBIRE: Nativii căsătoriţi îşi iubesc prea mult familia pentru a renunţa la partenerul de viaţă, care este foarte imprevizibil până în luna aprilie. Celibatarii vânează neîncetat până în august o persoană care să le răspundă la nenumăratele pretenţii pe care le au.

SĂNĂTATE: În primele două luni ale anului, toţi nativii se vaită din cauza unor simptome care în mare parte rămân nediagnosticate. Luna martie le aduce un fel de reînviere şi cei mai mulţi vor profita pentru a deveni din nou foarte activi. Toţi vor avea un octombrie dificil.

BANI: Până în luna iunie vor dispune de fonduri puţine sau neconsistente, dar vor suplini lipsurile financiare prin chibzuinţă şi „ştiinţa" de a face economii. În ultimele şase luni ale anului, pot primi stipendii din străinătate sau încep afaceri avantajoase de import-export.

Balanţă 23.09 - 23.10

IUBIRE: Cu toate că ştiu cum să-şi comunice sentimentele, au de întâmpinat (mai ales începând cu luna aprilie) rezistenţă şi irascibilitate din partea partenerului de cuplu. Balanţele nu sunt mai puţin cochete, dar au tendinţa să fie mult mai profunde şi mai pretenţioase.

SĂNĂTATE: Până în luna aprilie, starea de sănătate este destul de dificilă, cu tulburări mai mult sau mai puţin explicabile. Nici ulterior nu vă puteţi lăuda cu o vitalitate excepţională, maleficul Saturn tronând în zodia dv. şi determinând nu numai maturizare, ci şi slăbiciune.

BANI: Lunile martie şi octombrie sunt singurele din acest an care vă „prezintă" şanse financiare promiţătoare. Dacă veţi şti să le exploataţi corect, cu siguranţă veţi fi lipsiţi de probleme de natură financiară tot restul anului. Probleme majore apar pentru cei cu datorii bancare.

Scorpion 24.10 - 22.11

IUBIRE: Foarte senzuali, vă „ancoraţi" în ianuarie în aventuri promiţătoare, reproşând-i partenerului de cuplu lipsa de pasiune. Nu vă mai faceţi reproşuri din aprilie, dar vă cereţi iertare în iunie, când reveniţi spăşiţi la relaţia matrimonială. Veţi face noi cuceriri în octombrie!

SĂNĂTATE: Cu Saturn în Casa a XII-a şi Uranus în Casa a VI-a, a bolilor, nu aveţi prea multe şanse să vă lăudaţi cu o stare de sănătate excelentă. Vor fi „vizate" organe ca rinichii, ochii, urechile şi nasul. Nu vă bucuraţi nici de o imunitate bună, care să vă ferească de bolile contagioase.

BANI: Pentru dv., cele mai darnice luni, din punct de vedere financiar, sunt ianuarie şi noiembrie. În restul anului, chiar dacă vor apărea noi posibilităţi de îmbunătăţire a nivelului dv. de trai, nu prea veţi şti cum să le gestionaţi corect (îndeosebi până în luna iulie).

Săgetător 23.11 - 21.12

IUBIRE: Ianuarie şi noiembrie vor fi nişte luni cu probleme, în sensul apariţiei unor persoane care vă vor incita şi excita. Iunie le va aduce celibatarilor cele mai frumoase şanse de a-şi găsi partenerul perfect. Întregul an, curiozitate erotică.

SĂNĂTATE: Fără foarte mari probleme din punctul de vedere al stării de sănătate, vă avântaţi să faceţi eforturi şi excese care vor fi penalizate prin oboseală cronică. Din luna iunie însă, vă încărcaţi „bateriile" şi până la sfârşitul anului nu vă mai plângeţi de nimic.

BANI: Începeţi anul prin câştiguri care vă permit să vă achitaţi datoriile, iar în februarie chiar să vă satisfaceţi unele plăceri. Din aprilie, câştigaţi banii mai greu. Nu veţi fi însă lipsit de confortul cotidian.

Capricorn 22.12 - 20.01

IUBIRE: Dacă în ianuarie aveţi tendinţa să vă păstraţi iubirea secretă, în februarie şi martie o scoateţi la lumină şi chiar vă mândriţi cu persoana iubită. Fericirea şi împlinirea vor fi atinse însă în luna iulie, când celibatari sau căsătoriţi veţi fi împliniţi din punct de vedere erotic.

SĂNĂTATE: În afara sensibilităţii proprie zodiei (e vorba de oase, piele şi dinţi), nu apar în acest an pentru dv. maladii grave care să afecteze şi alte organe, decât în cazuri extreme.

BANI: În primele două luni ale anului, cât câştigaţi, atât şi cheltuiţi, cu foarte mare plăcere. Din luna iunie, vor apărea nenumărate şanse financiare, care vă vor ajuta să vă împliniţi şi cele mai „consistente" dorinţe. Numai de dv. va depinde cum le exploataţi.

Vărsător 21.01 - 19.02

IUBIRE: În prima lună a anului, o prietenie de o viaţă se poate transforma în iubire pasională. În martie, atrageţi interesul celor din jur şi nu duceţi lipsă de „cereri" amoroase. Lunile pe care nu le veţi putea uita vor fi însă iunie şi august (prin aventurile „fără număr").

SĂNĂTATE: Începutul anului e stresant pentru toţi nativii, dar mai cu seamă pentru cei care sunt programaţi să suporte intervenţii chirurgicale. În restul intervalului, vor rămâne periculoase toate afecţiunile sistemului osos şi ale pielii.

BANI: Oricâte eforturi aţi face în primele două luni ale anului, nu veţi putea acoperi toate datoriile acumulate până atunci. Din aprilie însă veţi reuşi să exploataţi până în iunie o multitudine de şanse financiare salvatoare.

Peşti 20.02 - 20.03

IUBIRE: În ianuarie, vă atrage nepermis de mult un coleg(ă) cu care vă înţelegeţi foarte bine. Iubirea va „înflori" însă pentru dv. în iulie, când veţi uita de orice responsabilităţi. Pentru celibatari, sunt „valoroase" primele zile din septembrie.

SĂNĂTATE: Primele trei luni vă vor pune la încercare rezistenţa la boli (unele contagioase, altele cronice), dar şi la tratamente mai puţin obişnuite. Nu răspundeţi cum ar trebui la medicamentele administrate ori chiar dv. le luaţi greşit fără intenţie.

BANI: Primele şase luni ale anului, câştigurile doar par convenabile. Administrarea defectuoasă a veniturilor poate crea o situaţie mai puţin plăcută. Instabilitatea financiară, accentuată din luna iunie, vă împiedică să observaţi partea bună a activităţilor dv. Venituri maxime, în iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net