Ai dormitor modern? Te înţelegi perfect cu partenerul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te-ai gândit că dormitorul poate spune multe despre un cuplu? De la cine ia deciziile până la cât de mult vă iubiţi - toate sunt „înscrise" între cei patru pereţi. Revista „Click! pentru femei" îţi arată ce spune dormitorul despre voi.

     Mai citeşte:          Tu pe ce stai la soare în vara asta?          Fă sport la tine acasă!          Cum să-ţi alegi cea mai bună hotă de bucătărie          Învaţă să aranjezi vasele în bucătărie

Dulapuri separate: independenţi

Fiecare cu partea sa de cameră, dulapuri separate. Soţia nu are idee pe unde îşi ţine soţul lucrurile, iar fiecare se ocupă de menaj în felul său. Faceţi cu siguranţă parte din categoria cuplului separat.

simeon stalpnicul png

Ciudat este că nu vă certaţi, dar asta nu pentru că v-aţi înţelege, ci pentru că evitaţi conflictele. Dar pretinsa indiferenţă ascunde sentimente intense.

Mobilă clasică: el «cântă» în casă

Mobilă clasică, patul matrimonial, dulapul aranjat şi ordine deplină. Fiecare ştie care este rolul său şi nu există niciun fel de discuţii pe tema asta. Bărbatul aduce cei mai mulţi bani în casă, iar femeia se ocupă de gospodărie.

simeon stalpnicul png

Conflictele sunt puţine pentru că fiecare ştie ce are de făcut şi lucrurile nu pot fi făcute altfel. Iar acordul asupra chestiunilor conjugale şi de familie este unul tacit.

Dezordine multă: mereu în dezacord

Dormitorul vostru poate fi asemuit cu un câmp de luptă. Fiecare încearcă să ocupe cât mai mult spaţiu şi nu se lasă înduplecat să lase de la el. „Independenţii" nu prea ştiu ce înseamnă compromisul.

simeon stalpnicul png

Luptele deschise sunt la ordinea zilei, indiferent că este vorba de cine duce coşul de gunoi, ce culoare va avea noua canapea, în ce tabără trimiteţi copilul sau cine în ce parte a patului doarme.

Află mai multe în Click! pentru femei!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net