Am dat premii de 148.800 de lei la Clickmania! bingo

Ultima actualizare:

Am promis premii de 400.000 de lei şi ne ţinem de cuvânt. După o lună de concurs, tichetele Clickmania! bingo le-a adus milioane bune în buzunare românilor. Cei mai norocoşi au fost cei cu Seria Norocoasă Click!, unde ultimul premiu de 36.700 de lei a fost încasat de bucureşteanul Andrei Cătălin Ionescu.

Timişoreanca Maria Rască a câştigat 37.200 de lei, iar braşoveanul Stelică Preda a primit 37.200 de lei.

Şi tu poţi câştiga un astfel de premiu fabulos dacă trimiţi sms la 1399, cu cuvântul Mania şi seria tichetului tău din Click! sau din revista Click! pentru femei! Alţi 28 de câştigători au reuşit să completeze o linie pe tichet şi s-au ales cu câte 500 de lei, iar patru au completat un careu şi s-au ales cu premiul de bingo, de 1.000 de lei. La Extraşansa Kiss Fm, 19 norocoşi care şi-au înscris seria pe www.kissfm.ro au câştigat câte 100 €.

Printre cei 78 de câştigători se numără şi Georgian Cosmin Mihale. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, este student la Facultatea de Cibernetică şi a câştigat 500 de lei, după ce a bifat o linie pe tichetul roz.

"E primul meu câştig şi a venit cum nu se putea mai bine. O să-mi iau haine de toţi banii. Nu credeam în concursurile astea, dar uite că-s pe bune", ne-a spus Georgian, care a venit din Olteniţa să studieze în Capitală.

Au mai rămas două săptămâni de concurs, iar astăzi ai primit un nou tichet. Caută zilnic numerele din ziar şi vezi dacă ai câştigat cu serie, linie sau bingo. Tichetele necâştigătoare trimite-le la OP 33 CP 14 şi poţi câştiga o maşină la extragerea finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net