Anca Badiu, la un pas de colaps: «Stau cu uşile deschise ca să nu mă sufoc, am atacuri de panică»

Ultima actualizare:

    Anca Badiu
Anca Badiu

Anca Badiu a vorbit, în sfârşit, despre perioada grea prin care a trecut acum ceva timp, când ajunsese să ia în greutate foarte mult.

Solista spune că în acea perioadă suferea foarte mult, atât din cauza criticilor pe care le primea, cât şi din cauza nemulţumirilor ce se amplificau în fiecare zi.

"Am stat mult în casă, m-am izolat, pentru că voiam linişte. Nu am mai vrut să aud de nimeni, nici la televizor nu m-am mai uitatMi-era teamă că mă voi asfixia. Eram frustrată că munceam mult, iar piesele mele nu erau difuzate. Îmi lăsasem viaţa personală pe locul doi. În plus, mă îngrăşasem mult şi simţeam că muncesc degeaba", a spus Anca Badiu.

Cumulate, toate aceste greutăţi au dus la o depresie cruntă, la atacuri de panică şi la o izolare aproape completă. "Într-o zi m-am sufocat atât de tare, încât m-am dezbrăcat imediat si am făcut un duş rece, îmi venea să urlu", a mai decarat ea, cu precizarea că, cel mare tare a fost dezamăgită de faptul că anumite persoane au râs de starea în care se afla.

"Puteam să am schizofrenie, să fiu şi nebună, e vina mea cumva? Eu merg să mă tratez până la urmă, dar nu am probleme aşa de grave. Mulţi au atacuri de panică, dar nu recunosc acest lucru", a mai spus solista.

image
image
image
image
image
image
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
facebook glovo jpg
osman I captura video jpg
Varga István branza cund sighisoara jpg
Thomas nast mos craciun captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net