Anca Pandrea, la parastasul lui Iurie Darie: «Îmi este cumplit de dor de Iura»

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea
Anca Pandrea

Au trecut cinci săptămâni de când actorul Iurie Darie a trecut în nefiinţa, dar lacrimile partenerei sa, Anca Pandrea, încă nu au secat. Sâmbătă i-a făcut parastasul de 40 de zile, iar momentul a răscolit-o şi mai mult.

„Iura este sufletul meu şi viaţa mea. Fără el, mi se sfâşie carnea pe mine de durere. În aceste cinci săptămâni mi-a fost cumplit de dor de el. Dar zilnic vorbesc cu el, ca şi cum ar fi în permanenţă cu mine", ne-a spus Anca Padrea, cu ochii în lacrimi, după slujba de pomenire.

Ducu Darie, fiul regretatului Iurie Darie

simeon stalpnicul png

Familia şi prietenii apropiaţi s-au întâlnit de dimineaţă la mănăstirea Radu Vodă, după care s-au îndreptat spre cimitir. Mormântul lui Iurie Darie era acoperit cu flori şi coroane, peste care se depusese un strat uşor de zăpadă. Anca a îmbrăţişat crucea şi a plâns aproape pe tot parcursul slujbei. A fost susţinută de fiul marelui actor, regizorul Ducu Darie.

„În toată această perioadă, de când a murit tata, am vorbit aproape zilnic la telefon cu Anca şi ne-am văzut de câteva ori, dar am vrut să o las să se mai liniştească. E greu să ne despărţim de el. Pentru mine, tata va rămâne acolo...", a declarat Ducu. După slujba de la cimitirul Sfânta Vineri, familia şi apropiaţii s-au îndreptat spre pomana de la restaurant. Iurie Darie a decedat la data de 9 noiembrie, după mai multe luni de suferinţă.

Şi lui Şerban Ionescu i s-a făcut parastasul în avans

Un alt mare actor a fost pomenit sâmbătă, tot la ora 13.00, dar la un alt cimitir. Magda Catone a făcut parastasul de 40 de zile pentru Şerban Ionescu, deşi de la moartea lui au trecut doar trei săptămâni.

Asta pentru că între 25 decembrie şi 6 ianuarie, când s-ar fi împlinit cele 40 de zile, nu se fac parastase. Slujba de pomenire s-a ţinut la mormântul actorului din cimitirul Bellu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net