Andreea Bălan a ieşit definitv din viaţa lui! Keo şi Misty, din nou împreună


    După ce a cântat la Suceava,  Piatra Neamţ, Bacău sau Oneşti, Keo va urca pe scenă şi pentru bucureşteni
După ce a cântat la Suceava, Piatra Neamţ, Bacău sau Oneşti, Keo va urca pe scenă şi pentru bucureşteni

Triunghiul amoros Keo-Misty-Andreea are parte de noi episoade. Andreea Bălan este plecată în vacanţă, iar fostul iubit al artistei se pare că s-a întors la cea care timp de un an i-a fost amantă.

Conform Antena Stars, Misty şi Keo sunt din nou împreună. Alexandra Pavel pe numele ei adevărat a fost surprinsă de fotoreporteri în zona Dorobanţi unde Keo deţine un apartament. Cei doi au coborât rând pe rând din casă, s-au întâlnit la maşina lui Keo şi au plecat împreună.

Misty a vorbit despre ceea ce se întâmplă în aceste zile
Misty a vorbit despre ceea ce se întâmplă în aceste zile

Keo a avut o relație de aproape nouă ani de zile cu Andreea Bălan, de care s-a despărțit anul acesta, pe 4 aprilie. Separarea lor a venit la scurt timp după ce s-au mutat în noua lor casă, un superb duplex. Deși la început au spus că motivul despărțirii lor pare să fie faptul că Andreea își dorea un copil, iar Keo nu era pregătit, adevărul a ieșit mai târziu la iveală. Se pare că artistul ar fi înșelat-o pe Andreea cu o domnișoară pe nume Alexandra Pavel, alias Misty. Chiar și după despărțirea de Andreea, Keo nu se poate plânge că nu i-a mers bine din punct de vedere profesional. La sfârșitul lunii mai, acesta a lansat videoclipul piesei "El zice că...", alături de Skizzo Skillz. În noul clip, apar și câteva scene hot cu Cosmina Păsărin şi Gina Pistol.Andreea a plecat la Barcelona

Şi cum după muncă e nevoie şi de distracţie, Andreea Bălan şi-a făcut bagajele, iar duminică a plecat la Barcelona, pentru un sejur alături de câţiva amici cu care se va întâlni în oraşul spaniol. Ea s-a pozat în aeroport şi şi-a postat fotografia pe Facebook, pentru fanii virtuali.

Andreea Bălan (Foto: Click!)
Andreea Bălan (Foto: Click!)
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Madonna FOTO Instagram
 dmitri rogozin sursa facebook
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg