Andreea Bălan schimbă 15 costume într-un show!

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan face spectacole memorabile.
Andreea Bălan face spectacole memorabile.

Andreea Balan este una din artistele care face cele mai tari show-uri din Romania. Pe langa efortul pe care il depune in orele obositoare pe care le petrece in sala de dans si studio, Andreea nu se dezice si da tot ce are ea mai bun pe scena.

In cadrul turneului MIx Music EVo 2012, care a trecut vara aceasta prin 20 de orase, Andreea a uimit atat prin prestatia de pe scena, cat si prin tinutele sale deosebite.Astfel,pe langa faptul ca impreuna cu Petrisor si dansatoarele sale danseaza charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, balet, dans clasic oriental si tiganesc, intr-un show ce dureaza putin peste o ora, artista schimba nu mai putin de 15 de costume, trecand astfel publicul prin diferitele culturi ale lumii.

In plus, show-ul incendiar al fosteicomponente a trupeiAndre, poate fi urmarit weekendul acesta in Slobozia, in cadrul turneului MIx Music Evo, unde va concerta alaturi de Alexandra Ungureanu & Crush, Proconsul, Keo, Skizzo Skillz, DJ Jungle și MC Mariuscare vor încinge petrecerea cu cel mai inedit concept de open-party de la noi.

Andreea Bălan, îmbrăcată în ţigancă pe scenă.
Andreea Bălan, îmbrăcată în ţigancă pe scenă.

Mix Music Evo 2012 este turneul cu cea mai mare desfasurare nationala, care a debutat la Campulung Moldovenesc, facand furori in Moldova, unde a strans 157.000 de spectatori si nu s-a lasat mai prejos nici pe litoral, numarand si aici peste 140.000 si s-a incheiat weekendul trecut la Bucuresti in prezenta a 43.000 de oameni, prelungindu-se si weekendul acesta cu inca doua seri de petrecere incendiara la Slobozia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net