Andreea Tonciu s-a săturat să fie ironizată pentru nasul ei: «Mă asemăn cu o divă!»

Ultima actualizare:

    Andreea Tonciu
Andreea Tonciu

Nasul vedetei a ajuns mai cunoscut decât fotomodelul, iar de ceva vreme este subiect de bancuri.

Cea mai recentă glumă a fost comparaţia dintre Andreea şi un rechin din desenele animate. Însă modelul respinge o astfel de asociere: „Semăn cu o arăboaică. Rechin e cel care a scris despre mine", a comentat ea pentru „Povestiri adevărate". „Toată lumea se leagă de nasul meu. Lăsaţi-mă să fiu fericită! Eu mă asemăn cu o divă!"

Dacă ar fi să-şi aleagă ea un personaj animat, ar opta pentru Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada sau Jerry, mai ales că, aşa cum a spus vedeta, se uita deseori la filmele cu simpaticul şoricel, alături de iubitul său, Nicolae Mitea. „Îi ziceam: «Tu eşti Tom, iar eu - Jerry. Uite ce-ţi fac!»", a povestit Andreea Tonciu.

Deşi vedeta s-a certat cu fotbalistul, sentimentele dintre ei nu au dispărut: „Sunt într-o dilemă, la mijloc e iubirea, dar nu ştiu ce să zic. Mama s-a obişnuit cu nebuniile mele. Nu mai contează care dintre noi a zis să terminăm. Pe el l-a deranjat că am vrut să mă duc la mama", a relatat manechinul. Dacă şi-ar schimba comportamentul, l-ar primi înapoi: „Aş vrea să stea mai mult cu mine. El are prieteni şi stă mai mult cu ei", a mărturisit Andreea.

image
image
image
image
image
image
418945128 798805582289479 2688415075861798511 n jpg
robert wun profimedia (3) jpg
bacalaureat jpg
casa incendiu shutterstock jpg
mici jpg
cod galben ANM jpg
accident parasutist clinceni jpg
copaci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net