Ani Creţu a amânat petrecerea de un an a fiului ei. «Am trecut prin momente cumplite!»

Ultima actualizare:

    Adan şi-a serbat acasă prima aniversare
Adan şi-a serbat acasă prima aniversare

Actriţa Ani Creţu programase pentru vinerea trecută petrecerea de tăiere a moţului fiului ei, Adan. Totul era aranjat, meniul stabilit, invitaţiile trimise. Din păcate, a trebuit să contramandeze totul. Copilul s-a îmbolnavit şi, de atunci, Ani a trecut prin momente groaznice.

Numai mamă să nu fii în momente din astea, în care copilul tău zace cu febră, refuză mâncarea, tuşeşte, se îneacă, nu poate să respire. I s-a întâmplat actriţei Ani Creţu, care de mai bine de o săptămână stă tot prin spitale cu fiul ei, Adan-Marcel. „A făcut o viroză păcătoasă, cu febră mare, 39,5. L-am ţinut tot cu prosoape la cap. Au fost nopţi la rând în care n-am dormit decât vreo 20 de minute adunat. Acum el e mai bine, dar eu tot sunt «zombi» de oboseală. N-am dormit de frică... Ce să spun, n-a fost uşor, nu-i doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu", spune actriţa.

Din acest motiv, pentru că sărbătoritul era bolnav, petrecerea de tăiere a moţului, programată pentru vineri, 14 martie, la Ambasador Play, a trebuit să fie amânată. Toţi invitaţii au fost anunţaţi că sunt rugaţi să revină joi, 20 martie, în aceeaşi locaţie.

Totuşi, pentru că vineri a fost ziua lui, micuţul Adan a fost sărbătorit acasă, cu familia şi câţiva prieteni. „I-am luat un tort şi a petrecut cu branula în mânuţă. Acum e mai bine, în curs de recuperare", spune Ani.

adan, petrecere, acasa
adan, petrecere, acasa
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net