Antonia a divorţat în secret! Dezvăluiri incredibile ale fostului «socru»

CLIIMA20101105 0054 1 jpeg
Antonia şi Vicenzo vor fi soţ şi soţie cu acte în regulă la anul (sursa: facebook)

Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo Castellano, fostul soţ al Antoniei, a făcut câteva dezvăluiri despre felul în care artista se comportă de când cei doi au divorţat şi despre şansele ca între cei doi să existe o împăcare.

Declaraţiile lui Ciro fac lumină în cazul Antoniei, având în vedere că până acum ea nu a recunoscut oficial că ar fi divorţat de Vincenzo, însă a admis că sunt despărţiţi.

Ciro Castellano a recunoscut că este de părere că Antonia şi Vincenzo s-au cam grăbit în momentul în care au decis să se căsătorească, însă admite că o iubeşte la nebunie pe fetiţa celor doi, Maya.

"Cu Antonia nu mai am nicio relaţie, sunt bunic şi atât. Ce treabă să mai am eu? S-au despărţit, au divorţat şi gata, îşi vede fiecare de drumul lui. Copiii au greşit când s-au căsătorit, erau tineri, s-au grăbit şi au ajuns repede la divorţ, dar au făcut un copil minunat. Copilul e cel mai important acum, asta e treaba mea! Eu pentru copilul ăsta lupt! E viaţa mea, e fetiţa mea superbă", a spus el, pentru www.ziarulring.ro.

Omul susţine că a făcut câteva încercîri să-i împace pe cei doi, fără niciun rezultat însă.

"Am încercat să îi împac... o dată, de două ori, gata! Acum nu mai împac pe nimeni, au luat-o pe alte drumuri. Nu mai e cale de împăcare. Eu mă gândesc doar la fetiţă. Şi ei la fel! Când a fost Antonia în Italia, ne-am înţeles excelent, am petrecut ca o adevărată familie... Dar ce pot să fac eu dacă au ales să meargă pe drumuri separate? Aici, în România, e la modă să divorţezi, nu sunt nici primii, nici ultimii! Eu ţin la familie, dar nu mai e treaba mea", a declarat bărbatul.

Înte timp, Antonia pare să fie cât se poate de fericită de noul ei iubit, Alex Velea, alături de care a petrecut o vacanţă de vis recent, în străinătate.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
ambasada sua la moscova
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta