APEL UMANITAR - Destin zguduit de suferință la numai 22 de ani. Daniel se luptă pentru viața lui după ce a fost diagnosticat cu o formă severă de leucemie

Ultima actualizare:

Apel disperat pentru un tânăr de 22 de ani, diagnosticat cu leucemie severă. Daniel are nevoie urgentă de ajutorul nostru! Familia acestuia face un apel către oamenii ale căror suflete și mâini sunt gata să ajute.

Unii se nasc norocoși, alții luptători. Ei bine, Cagnea Daniel Ștefan se numără printre cei care s-au născut să lupte. Spunem acest lucru, întrucât tânărul de numai 22 de ani se confruntă cu o boală nemiloasă, însă nu își pierde speranța că într-o zi viața lui va reveni la normal.

Daniel a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie

Povestea lui a început anul trecut, mai exact în august 2023, când din cauza unor dureri de cap, tânărul a ajuns pe mâna medicilor care i-au dat un diagnostic greu de acceptat. În cele din urmă, Daniel a ajuns la Spitalul Clinic Fundeni din București, acolo unde a descoperit că oamenii se zbat între viață și moarte, că totul e gri și că nuanțele pastelate de afară au dispărut odată cu internarea lui.

Daniel va suferi un transplant de măduvă osoasă și are nevoie de bani pentru tratamente

A început să urmeze tratamente severe, iar fiecare zi a însemnat o nouă speranță pentru el. Deși are doar 22 de ani, băiatul ne poate oferi tuturor o lecție de viață. În curând, Daniel va suferi un transplant de măduvă osoasă pentru a-și putea continua viața, însă după această intervenție, va fi nevoit să suporte costuri enorme pentru tratamente. Părinții lui Daniel nu își permit să achite aceste costuri, deoarece au o situație financiară precară. În acest sens, atât băiatul, cât și familia lui trag un semnal de alarmă către tot cei care vor să îl ajute și să contribuie cu orice sumă de bani.

 Cum puteți ajuta?

Toți cei care îl cunosc pe Daniel sau își doresc să îl susțină, sunt rugați să doneze în contul RO85BRDE290SV85593072900 deschis la banca BRD numele mamei sale, Cagnea Ștefania Petruța. De asemenea, puteți dona și în contul de Revolut al lui Cagnea Daniel Ștefăniță RO69BREL0005538661790100.

Fiecare gest și fiecare contribuție contează! Daniel nu mai are timp de pierdut, așa că are nevoie de noi acum mai mult ca oricând. Împreună îl putem ajuta pe acest tânăr curajos să învingă leucemia și să își recapete șansa la viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
charlote russ copii cap video jpg
tara berry guinness world records jpg
protest sani goi madrid profimedia (2) jpg
290028763 5334054453283651 3491975795544008972 n jpg
telefoane ieftine digi romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net