Bahmuţeanu: «Copiii s-au întors acasă cu geci şi încălţări noi»

Ultima actualizare:

    După patru luni de la despărţirea părinţilor  lor, Eduard şi Maximus şi-au revăzut tatăl  în acest weekend. Silviu Prigoană i-a luat  la el acasă între orele 10.00 şi 18.00
După patru luni de la despărţirea părinţilor lor, Eduard şi Maximus şi-au revăzut tatăl în acest weekend. Silviu Prigoană i-a luat la el acasă între orele 10.00 şi 18.00

Weekendul acesta, Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani) şi-au revăzut tatăl după patru luni de când părinţii lor, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, s-au despărţit. Pentru că a fost ziua mezinului, atât vedeta, cât şi afaceristul l-au sărbătorit, dar fiecare separat.

În weekend, Adriana Bahmuţeanu a petrecut fără băieţii ei, deoarece Silviu Prigoană a avut dreptul legal să-i ia la domiciliul său.

Adrianei nu i-a fost uşor să-l vadă pe cel mic plecând de la ea de acasă cu ochişorii în lacrimi, dar s-a bucurat că Prigoană le-a acordat, în sfârşit, timp celor doi copii.

simeon stalpnicul png

Dacă sâmbătă Prigoană s-a jucat cu micuţii şi apoi a împodobit brăduţul cu ei, duminică a dat o petrecere în cinstea lui Eduard, care ieri a împlinit doi anişori.

A chemat la vila sa opt copii şi pe părinţii lor şi au petrecut cu toţii de la 15.00 până la 18.00, când copiii i-au fost înapoiaţi Adrianei. „Nu ştiu ce cadouri le-a luat Prigoană, dar copiii s-au întors acasă cu două geci şi cu două perechi de ghete noi", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu.

Şi, ca să nu oprească la 18.00 aniversarea fiului ei, Bahmu i-a dus pe copii la un restaurant, unde a dat şi ea un chef în cinstea mezinului. De altfel, ieri, chiar de ziua lui Eduard, Adriana l-a mai serbat o dată pe Eduard, dar la ea acasă, cu un tort şi câţiva oaspeţi din familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net