Bărbatul împuşcat în cap de poliţişti la Brăila a decedat

Sorin Pârvu, 31 de ani, împuşcat ieri în ceafă de către poliţiştii bucureşteni într-o acţiune întreprinsă la Brăila, a decedat în urmă cu scurt timp. Decesul s-a înregistrat la 12.25, după cum ne-a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, de la Spitalul Sf. Andrei din Galaţi.

Astăzi, la ora 10.24, doctorul Nicolae Bacalbaşa, şef al Secţiei de Reanimare şi purtător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Andrei" din Galaţi, a declarat pentru Adevărul că Sorin Pîrvu are „şanse zero" să supravieţuiască:

„Aseară, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru hemostază (n.r. oprirea sângerării), starea este foarte gravă, acum îl ventilăm mecanic. L-am ventilat, de altfel, toată noaptea. Practic, glonţul nu i-a intrat în cap, ci doar i-a explodat la nivelul cefei, iar leziunile asupra creierului sunt indirecte."

Tânărul era paralizat şi avea semne vitale slabe. Familia lui Pârvu a stat toată noaptea la spital şi se afla acolo şi în această dimineaţă. Medicul Nicolae Bacalbaşa ne-a declarat că familia pacientului nu are niciun cuvânt de spus în privinţa continuării sau opririi manevrelor de ţinere în viaţă a bărbatului. Decesul s-a înregistrat ca urmare a scăderii semnelor vitale.

Victima, Sorin Pârvu, este din Brăila. El a fost împuşcat accidental sâmbătă, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea un autoturism Ford Focus urmărit de Poliţie, potrivit agenţiei NewsIn. Oamenii legii aveau informaţii că în maşină s-ar afla un alt brăilean, Giulian Dumitraşcu, de 33 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat de arestare european pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav.

"Autoturismul, care avea geamurile fumurii şi cu care se ştia că se deplasează urmăritul deosebit de periculos, a fost blocat în trafic pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiul Brăila. Deoarece şoferul nu s-a supus somaţiei legale de a opri autoturismul şi a tamponat cu intenţie maşina în care se aflau poliţiştii, ulterior tamponând şi maşina Poliţiei din spatele acestuia, încercând astfel să scape, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical pentru a-l determina să oprească maşina, apoi în pneurile autoturismului, deoarece acesta nu s-a supus somaţiilor legale. Unul dintre gloanţe se pare că a ricoşat dintr-un pneu şi a pătruns în autoturism, rănind în zona capului pe brăileanul P. Sorin, şoferul maşinii, cunoscut de poliţişti ca făcând parte dintr-o grupare infracţională", a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, Jenel Şogor.

În Ford se mai afla un bărbat, însă cel urmărit este în continuare de negăsit. "În autoturism se mai afla şi S. Ionuţ (19 ani), din Brăila, din aceeaşi grupare infracţională. El a fost reţinut şi va fi cercetat pentru complicitate la favorizarea infractorului. În continuare se desfăşoară investigaţii pentru depistarea şi prinderea urmăritului internaţional", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăia, Jenel Şogor.

La nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi s-a deschis o anchetă pentru cercetarea ofiţerului bucureştean care a tras.

Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
cub kassandra rotariu png
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
shutterstock 1963971895 jpg
image
image
image
image
image
image
marius buga pro tv foto facebook jpg
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg