Barcelona vrea să interzică fumatul pe Camp Nou

Ultima actualizare:

Nu vrea să-l interzică de tot acum, dar Barcelona recomandă membrilor cotizanţi şi fanilor să se abţină de la a fuma când asistă la partidele de pe Camp Nou şi Miniestadi.

Încă înainte de intrarea în vigoare a legii antifumat, conducerea clubului şi-a exprimat dorinţa de a avea un stadion "fără fumuri" şi studiază acum posibilitatea de a transmite acest mesaj şi abonaţilor şi publicului, în general, care vine în tribune la fiecare meci al catalanilor, scrie El Periodico de Catalunya.

"Din punct de vedere legal nu putem interzice fumatul, dar lucrăm la o recomandare ca oamenii care vin la meci să nu fumeze", a explicat ieri purtătorul de cuvânt al clubului, deşi aprecierea sa nu este întrutotul corectă.

Barcelona poate interzice fumatul în incinta stadioanelor, cum a făcut deja în baza de pregătire Ciudad Deportiva Joan Gamper. Orice proprietar al unei incinte, dacă are competenţa în acel spaţiu, poate decide interzicerea fumatului. O comunitate autonomă, o primărie, o universitate sau un club sportiv are "puterea" de a interzice fumatul într-un spaţiu deschis. Este şi cazul Barcelonei, instituţia trebuind doar să ajungă la un acord cu acţionariatul şi cu membrii cotizanţi.

Vezi pe adevarul.es care este principalul motiv pentru adoptarea acestei decizii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net