«Bebeluşele» s-au cuminţit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor" a fost pentru toate „bebeluşele" o rampă de lansare în showbiz. Frumuseţea şi senzualitatea lor le-au sucit minţile multor bărbaţi, dar succesul nu li s-a urcat la cap. Fetele au devenit familiste convinse, iar cea care a spart gheaţa şi s-a căsătorit a fost Catrinel Sandu, urmată de Cristina Zegan şi Oana Ioniţă.

Sunt tinere, frumoase şi se bucură de popularitate. Cu toate acestea, „bebeluşele" de la „Cronica Cârcotaşilor" nu s-au lăsat duse de valul celebrităţii şi au preferat în locul distracţiilor prin cluburi sau al evenimentelor mondene o viaţă liniştită, de familie. Prima care a renunţat la emisiune în favoarea statutului de femeie măritată a fost Catrinel Sandu (36 de ani), care s-a căsătorit cu tenismenul Gabriel Trifu (37 de ani).

Catrinel e foarte mândră de fetele ei, Sara şi Lara (foto:24frame street)

simeon stalpnicul png

De dragul soţului ei, Catrinel a şi părăsit România în urmă cu aproximativ şase ani, stabilindu-se împreună cu acesta în Statele Unite. După ce s-a acomodat cu ţara de adopţie, Catrinel a predat o perioadă cursuri de dans. Odată ce a adus-o pe lume pe micuţa Sara, prima ei fetiţă, care acum are patru ani, priorităţile s-au schimbat radical, blonda devenind mamă cu normă întreagă.

Pentru că atât ei, cât şi soţului său le plac foarte mult copiii, acum şase luni, Catrinel a dat naştere celei de-a doua fiice a lor, Lara. Catrinel nici nu se gândeşte să-şi reia actrivitatea profesională până când fetiţele nu vor creşte mai mari, cu atât mai mult cu cât nu are bonă şi nici nu vrea să-şi ia.

„Sara face deja gimnastiă, balet şi înot. Când ne vom întoarce în America, va face şi pian.Am aşteptat să facă patru ani. E foarte talentată şi la pictură, o prietenă de-a mea, româncă, care trăieşte în America, o va lua la cursuri la ea acasă. Totodată, tata (n.r. Gabriel Trifu) abia aşteaptă să venim acasă ca să le pună racheta în mână. În America are un program foarte bine structurat: luni- balet, marţi- înot, miercuri- tenis, joi- înot, vineri- gimnastică", a vorbit vedeta despre pasiunile fiicei sale mai mari, Sara.

Alte două bebeluşe s-au aşezat la casa lor chiar weekendul trecut. Bruneta Cristina Zegan (21 de ani) s-a căsătorit sâmbătă civil cu actorul Denis Ştefan (36 de ani). Cei doi s-au ataşat unul de celălalt după ce au început să lucreze împreună, dar actorul a povestit că era prieten bun cu mama brunetei. Pe măsură ce au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună, Cristina şi Denis s-au îndrăgostit. Pasiunea comună pentru cai i-a ajutat să se apropie unul de celălalt.

simeon stalpnicul png

„Am învăţat-o pe Cristina să antreneze caii utilizând psihologia lor, ceea ce în America se numeşte dresaj natural. Este o disciplină pe care eu o predau în România prin intermediul programului «Caii României»", ne-a povestit Denis despre cum a reuşit să-i intre la inimă Cristinei. Actorul a mai fost căsătorit o dată, el divorţând de fosta soţie chiar la începutul acestui an. Dacă Denis nu este străin de ceea ce înseamnă un mariaj, o premieră atât pentru el, cât şi pentru Cristina este ipostaza de părinte pe care o vor cunoaşte peste câteva luni, bruneta fiind însărcinată. În aşteptarea acestui moment important, Cristina a renunţat la contractul pe care-l avea cu Prima TV. Astfel, din toamnă, locul ei va fi luat de o altă „bebeluşă".

Oana Ioniţă (31 de ani), o altă „bebeluşă" celebră, a devenit săptămâna trecută doamna Budnaru. Blonda s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru (33 de ani), având cununia civilă vineri, iar nunta duminică. Nunta a avut loc la Palatul Ghika, iar naşi le-au fost Mihai Găinuşă şi soţia lui, Ioana.

simeon stalpnicul png

„Până să-l cunosc pe Florin nu m-am visat niciodată în rochie de mireasă", mărturisea Oana de curând. Cei doi proapăt însurăţei s-au intersectat prima dată acum zece ani, pe când Oana Ioniţă era balerină, iar Florin Budnaru, tenor la Operă.

S-au reîntâlnit anul trecut la un botez la care au fost invitaţi de nişte prieteni comuni. Din întâmplare sau nu, gazdele i-au aşezat la aceeaşi masă, ocazie tocmai bună pentru a socializa. O banală discuţie avea să-i aducă un pic târziu în faţa altarului. Blonda a renunţat la emisiunea care a consacrat-o cu ceva ani în urmă, când a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Isabel (2 ani şi jumătate), tatăl copilei fiind un afacerist spaniol, de care Oana s-a despărţit la scurt timp după ce a născut fetiţa. Oana nu s-a mai întors în platoul „Cronicii Cârcotaşilor", dar, după ce fiica ei a mai crescut un pic, ea şi-a reluat activitatea de coregraf. Oana şi soţul ei vor ca în curând să-i dăruiască micuţei Isabel un frate sau o surioară.

Şi ele sunt fete cuminţi

Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Delia şi Ioana, alte două „bebeluşe" de la Cronică şi-au văzut liniştite de viaţa lor şi s-au ţinut departe de scandaluri. De altfel, Delia Florea a fost una dintre domnişoarele de onoare de la nunta Oanei Ioniţă. Fosta bebeluşă Delia a părăsit emisiunea, însă a continuat să danseze. După o relaţie cu Vali Bărbulescu, Delia se iubeşte acum cu regizorul Dragoş Buliga.

Delia are o relaţie cu Dragoş Buliga

simeon stalpnicul png

Ioana e singura “bebeluşă” care activează în prezent la “Cronică”

simeon stalpnicul png

Atunci când nu dansează, „bebeluşa" Ioana, fosta colegă a Cristinei Zegan, îşi ocupă timpul cu şcoala. Ioana a terminat anul acesta cursurile Facultăţii de Drept şi este mândră că a absolvit. Ea este, în prezent, singura bebeluşă care a mai rămas la Cronică, în viitor urmând să fie aleasă încă o colegă dintre cele două finaliste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net