Becali a plecat de la chef cu brânza la pachet

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gigi Becali a dat o petrecere de pomină, miercuri, cu două zile înainte de a împlini 52 de ani. Cei 40 de invitaţi ai latifundiarului din Pipera, printre care şi zece europarlamentari, s-au distrat pe cinste la Restaurantul Jariştea din Bucureşti, unde s-au delectat cu mâncăruri tradiţionale. Becali a fost atât de încântat de brânza servită, încât a luat şi acasă.

Citeşte şi

Gigi Becali: "M-am născut de ziua «ţiganilor»"

Petre Roman acuză: "Din 1996 se ştia că Steaua va ajunge la Becali!"

Zenga: "Numai Piţurcă îi poate închide gura lui Becali"

Chef mare, miercuri seara, la unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală. Râurile de şampanie franţuzească, vinul românesc şi ţuica de cea mai bună calitate i-au ţinut în priză pe cei 40 de invitaţi ai lui Gigi Becali, de la nouă seara până la miezul nopţii.

Petrecerea dată de finanţatorul Stelei, la Locanta Jariştea, i-a extaziat pe cei zece europarlamentari, membri ai Comisiei de Agricultură din Parlamentul European, unii dintre ei prieteni vechi de petrecere cu Becali.

„Au fost uimiţi că în Bucureşti există un astfel de loc. Mi-au spus că nu s-au mai simţit atât de bine de 15 ani", ne-a mărturisit patroana restaurantului, Laura Nicolau.

Taraful de Curte Domnească a dat un recital

simeon stalpnicul png

Nu numai că au fost ospătaţi ca la carte, dar au avut parte şi de un spectacol inedit: pe lângă solişti ai Operei Române, veselia a fost întreţinută de Taraful de Curte Domnească, de un recital de romanţe, dansuri pe muzică de palat, iar, în final, Doru Tufiş i-a ridicat de pe scaune pe invitaţi.

„Domnul Becali s-a simţit extraordinar, a spus că o să o aducă şi pe soţia sa aici. A dansat, a dat noroc cu toţi clienţii din restaurant, iar când a cântat Taraful s-a ridicat în picioare şi i-a învăluit în bani", ne-a mai povestit Laura Nicolau.

La capitolul delicatese, Becali a fost atât de încântat de brânzeturile pregătite chiar în bucătăria restaurantului, încât a luat şi la pachet, pentru acasă.

Şi cum orice distracţie costă, Becali a scos din buzunar 9.000 de lei pentru întreaga consumaţie a invitaţilor săi.

Becali și invitaţii euro-parlamentari au mâncat cu tacâmuri din argint

simeon stalpnicul png

Aleşii străini se dau în vânt după chefurile lui Becali

Zece europarlamentari străini i-au cântat, în franceză şi în engleză, "La mulţi ani!" lui Gigi Becali, la miezul nopţii, împreună cu orchestra restaurantului bucureştean.

Încântaţi de petrecerea lui Becali, polonezul Janusz Wojciechowski, francezii Michel Dantin, Véronique Mathieu, Marc Tarabella, spaniolii Esther Herranz Garcia şi Ricardo Cortes, nemţoaicele Elisabeth Jeggle şi Ulrike Rodust, grecul Spyros Danellis şi maghiarul Csaba Sándor Tabajdi i-au cerut finanţatorului din Ghencea să-i mai invite la chefurile lui. Unii dintre aceştia au mai petrecut cu Gigi Becali la Strasbourg de Paşte.

simeon stalpnicul png

La cheful lui Becali a venit și reprezentanta Franţei în Parlament, Véronique Mathieu

simeon stalpnicul png

Soţia lui Gigi n-a vrut petrecere pentru că ţine post

După ce a petrecut cu prietenii europarlamentari, Gigi Becali a vrut să închirieze Locanta Jariştea şi pentru o petrecere în familie, de ziua lui. La insistenţele soţiei, însă, a renunţat, pe motiv că se află în postul Sfinţilor Petru şi Pavel.

Prin urmare, a ciocnit un pahar de şampanie cu presa chiar la Palatul din Aleea Alexandru. A ales o şampanie franţuzească de două milioane sticla.

simeon stalpnicul png

Gigi a fost felicitat în scris de Viorel Păunescu şi de George Copos, cel mai bun prieten ţigan, aşa cum l-a numit finanţatorul Stelei pe patronul Rapidului.

La final, Gigi le-a urat sănătate tuturor şi a spart paharul din care a băut pentru a alunga ghinionul Stelei din ultimii ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net